Unga drivna eventsäljare sökes i Stockholm


Arbetsgivare: Impressive Relations
Arbetsort: Danderyd
Publiceringdatum: 2018-10-25

Om du inte redan är en energispridare så blir du det hos oss på Impressive Relations. Hos oss är det alltid fullt ös, det finns inget att hålla igen på tycker vi.

Du blir en del av ett grymt säljteam där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en utveckling i karriären. Vår personal är vår största tillgång, så vi är måna om att alltid ge dig de bästa förutsättningarna för att växa, både som människa och i karriären.

Vi ärinne i en expansiv fas och tar ett steg framåt för att möta morgondagens marknad ute på fält i butiker. Där kommer du att ta kontakt direkt med kunder för att erbjuda våra olika kampanjer. Alla våra befintliga och framtida kunder är olika, men alla är lika viktiga. Det är därför viktigt att du är lyhörd och kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person.
Profil:

- 18 år eller äldre
- Resultatinriktad
- Positiv
- Målmedveten
- Tävlingsinriktad
- Lätt för att ta kontakt med nya människor

Vad erbjuder vi?


- Säljutbildning av rutinerade utbildare
- Coachning, stöd och hjälp av duktiga coacher på plats
- Förmånliga villkor
- UtvecklingsmöjligheterVarför välja oss?


Impressive Relations är ett sälj- och bemanningsföretag som grundades år 2012.Idag har vi samarbeten med flera stora aktörer i hela Sverige.Vi tror på att växa långsamt och bygga pålitliga relationer med våra kunder.


Vi ger våra säljare möjlighet, oavsett tidigare erfarenhet, att växa inom företaget. På Impressive värdesätter vi personlig utveckling och erbjuder säljutbildningar under resans gång. Här kan du som anställd själv bestämma hur långt du vill nå.


Vi ser fram emotdin ansökan!

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Hälsingegatan 49, Stockholm
Impressive Relations
Hälsingegatan 49
11331 Stockholm


Escape Room Stockholm