Biträdande säljchef till OKQ8 Norsjö


Arbetsgivare: OKQ8
Arbetsort: Norsjö
Publiceringdatum: 2018-10-25

<Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna. Våra stationer är inte bara ett ställe där man tankar och tvättar bilen, vi är en mötesplats, det perfekta lunchstället, stans bästa café, en detaljhandel och så mycket mer. Är du en engagerad och positiv person med känsla för service – bli en av våra nya medarbetare!
På OKQ8 Norsjö arbetar vi som ett team för att nå uppsatta mål och förväntar oss att alla tar ansvar för att arbetet ska bli utfört. Arbetet är varierande då vi erbjuder varor och tjänster inom flera områden, bl a drivmedel, bilistiska varor, uthyrning av släpvagn, tvätta-själv-hallar samt stort sortiment av food. Vi är även ombud för Svenska spel.


Vi söker dig som älskar försäljning och som tycker att det bästa som finns är att träffa människor. Vi vill se att du är glad, positiv och alltid har kunden i fokus. Du ska även vara öppen för nya idéer, vara kreativ och kunna jobba självständigt.


I rollen som biträdande säljchef ska du: * Fungera som en länk mellan säljare och säljchef, * Kunna motivera och påverka säljare att följa OK Västerbottens policys, rutiner och riktlinjer, * Hela tiden arbeta för att skapa ett lag som fungerar på stationen, * Agera säljcoach på stationen och ge löpande feedback, * Alltid föregå med gott exempel mot säljarna, * Löpande följa nyckeltal och skapa aktiviteter för att nå eller överträffa målen, * Kunna planera och följa upp kampanjer ekonomiskt, * Ansvara för stationen vid säljchefs frånvaro, samt * I övrigt utföra alla förekommande arbetsuppgifter på anläggningen.


Att du har B-körkort och erfarenhet av ledarskap är viktigt för oss.

Vi erbjuder


OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och individen och erbjuder därför alla våra medarbetare goda möjligheter till utveckling. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.


Varaktighet/Arbetstid


En biträdande säljchef hos oss arbetar i skift, det innebär att arbetstiderna är varierande och flexibla. Den här tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 32,91 tim/vecka där både dag-, kvälls- och helgtjänstgöring ingår.


Ansökan


Vill du ha en språngbräda in i arbetslivet och karriären? Sök då tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn under namnet OKQ8.

Arbetslivserfarenhet

Bensinstationsbiträde / Servicebiträde: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Tillsvidare
-
KUSFORSVÄGEN 11
OKQ8
KUSFORSVÄGEN 11
93532 NORSJÖ


Escape Room Stockholm