Biträdande Jurist


Arbetsgivare: Rive Juridiska Byrå AB
Arbetsort: Borlänge
Publiceringdatum: 2018-11-05

Du har en Jur. Kand. eller Juristexamen, är smidig och kreativ samt trivs med att arbeta självständigt. Byrån tillhandahåller internutbildning, erfarenhet eller särskilda studier i arbetsrätt är meriterande. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska.RiVe Juridiska Byrå är en av landets ledande arbetsrättsbyråer. Byrån handlägger årligen ett mycket stort antal arbetsrättsärenden för våra arbetsrättsklienter.

Som specialistbyrå inom arbetsrätt arbetar vi med en helt självutvecklad metodik, djup juridisk kunskap, avancerad branschkännedom samt målinriktad och verklighetsanpassad klientservice. Allt i syfte att tillvarata våra klienters intressen och eventuell rätt.

RiVe Juridiska Byrå AB söker nu en Biträdande jurist till vårt processteam inom arbetsrätt. Vi företräder såväl arbetstagare som arbetsgivare i arbetsrättsliga tvister i eller utanför domstol. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att arbeta i en beredande funktion men väl även att processa i eller utanför domstol. Som Biträdande jurist har du en något junior roll i jämförelse med byråns specialister, tjänsten är därför väl anpassad för jurister med kortare erfarenhet av juristyrket.
Vi erbjuder vassa och inspirerande kollegor, motiverande löne- och anställningsvillkor, goda karriärmöjligheter, samt nya och fräscha lokaler i hjärtat av Borlänge. Byrån är en av landets ledande arbetsrättsbyråer och erbjuder spännande och utmanande uppdrag över hela Sverige.

Kompetenser

• Juristexamen

Om lön

Byrån erbjuder pensions- och sjukvårdsförsäkring.

Om anställningsvillkor

Byrån har goda kontakter med lokala fastighetsbolag och kan assistera med att ordna boende.
Sveagatan 15
Rive Juridiska Byrå AB
Box 338
78124 Borlänge
Rekrytering sker löpande.
Ange referens Biträdande jurist


Escape Room Stockholm