Personlig Assistent till Skärholmen


Arbetsgivare: Plusfamiljen
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-11-07

Vill du vara med och förändra?

Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats! Genom våra tjänster ska vi vara drivande i att ge varje människa rätten att leva sitt liv efter sin dröm.

Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara del av något större. För oss handlar vårt arbete att i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest. Våra ledord - mänskligt, nytänkande och engagerade genomsyrar allt vi gör.

Är du den vi söker? Har du erfarenhet av ALS, trakeostomi/respirator? Gillar du att jobba i team där kunden är ditt huvudfokus?

Våran kund är en kvinna i 60 års åldern som bor i Sätra/Skärholmen. Levnadsglad med ett stort sinne för humor , och där äventyret och resor är ett stort intresse men även dom djupa samtalen. Promenader, film och uttrycka sig i skrift är en stor del av kundens vardag. Sociala relationer är A och O, om du blir hennes "partner in crime" har du lyckats!

Vem är det då vi söker? Du ska vara en person som har lätt för att samarbeta då du arbetar i ett team med dubbelbemanning dygnet runt, du ska vara prestigelös och värna och värna om kundens integritet och intressen. Att vara social men även kunna ta ett steg tillbaka och vara en bakgrunds figur är något som en förutsättning. Kommunikation är en viktigt hörnsten då kund kommunicerar via taldator., flytande svenska i tal och skrift är ett krav. För en jämnare könsfördelning så ser vi gärna manliga sökanden. Men det viktigaste av allt är att du har hjärtat på rätt plats, att du är lyhörd och genuint intresserad av att skapa en fantastik vardag för våran kund.

Du behöver ha fyllt 18 år samt kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret vid eventuell anställning.

Vi söker: 3 st tjänster med timanställning och varierande arbetstid, det finns chans till fast schema rad om allt fungerar mellan dig och kund.

Låter detta som ett uppdrag för dig?

Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag.

Rekryteringen kommer att påbörjas innan sista ansökningsdagen har gått ut.

Vill du vara med och göra världen till ett härligare ställe?

Om ja, Välkommen till Plusfamiljen!

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Magnus Ladulåsgatan 22
Plusfamiljen
Magnus Ladulåsgatan 22
11866 Stockholm


Escape Room Stockholm