Fantastiskt Heltidsjobb som innesäljare hos Vendo


Arbetsgivare: Förebygg
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-11-07

Om företaget
Vendo grundades 2016 och är en utmanare på den svenska telemarketingmarkanden. Idag kan Vendo stolt erbjuda några av marknadens hetaste projekt.

Om tjänsten
Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra uppdragsgivares tjänster. Du kommer att ingå i ett team av drivna och ambitiösa individer som gemensamt arbetar mot uppsatta mål och budgetar. Hos Vendo får du en gedigen utbildning om tjänsten och i säljteknik. Vi arbetar med daglig coachning för att du som säljare skall få de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll. Vi erbjuder ett utav marknadens bästa provisionssystem. Anställningen påbörjas alltid med utbildning och provisionsarvode och timlönen ligger mellan 100-300kr i snitt hos våra anställda med upp till 18.000 i garantiersättning vid fastanställning efter 6 månader.

Vi söker dig som:

- Flytande i tal och skrift i det svenska språket.
- Har rätt inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor.
- Är tävlings- och målinriktad.

Vi erbjuder:

- Produkt- & säljutbildning (ingen erfarenhet behövs)
- Marknadens högsta provisioner samt garantilön
- Daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt
- Möjligheter att jobba långsiktigt och klättra inom bolaget

Vill du tillsammans med oss skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du jobba för ett dedikerat och proffsigt bolag med bra förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning eller en bakgrund inom idrott men det är inget krav. Oavsett förutsättningar ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare och människa samt uppnå dina personliga mål.

Ansök direkt och påbörja ett nytt kapitel!

Välkommen!

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Ahmed Hassan
Instrumentvägen 45, Hägersten
Förebygg
Instrumentvägen 45
12653 Hägersten


Escape Room Stockholm