Elevassistent Tomaslundsskolan


Arbetsgivare: Vetlanda kommun, Grundskola
Arbetsort: Vetlanda
Publiceringdatum: 2018-11-15

Tomaslundsskolan i centrala Vetlanda är en skola med ungefär 350 elever. Här jobbar 50 lärare som tillsammans lyfter skolan uppåt och framåt. Här finns vilja, omsorg om varandra och trygghet för både barn och vuxna. På Tomaslundsskolan arbetar vi efter mottot ”Alla elever är allas elever”.

Vetlanda kommun har cirka 2 900 medarbetare. Tillsammans gör vi skillnad för andra människor. Varje dag. Välkommen du också!


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en elevassistent till vår enhet Hörnet för elever med särskilda behov.
Som elevassistent är du lugn, har ett stort tålamod och tycker om att arbeta med barn. Du kommer att arbeta med enskilda elever där din uppgift är att ge stöd och struktur i skolvardagen, både under och utanför lektionstid.

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som tycker om att samarbeta, är glad och positiv. Har du erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar med utåtagerande problematik och kunskaper kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är det ett plus.

Eftersom du kommer att jobba med elever som har språkstörning och NPF-problematik är det viktigt att du behärskar svenska språket.

Vi i Vetlanda kommun vill att våra anställda ska må bra både på och utanför arbetet. Därför erbjuder vi en rad personalförmåner, bland annat tillgång till friskvårdsbidrag, fria bad och rabatt på massage. Du läser mer om våra förmåner här: https://jobb.vetlanda.se/jobb/formaner.html


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad elevassistent.
Erfarenhet av liknande arbete är ett plus men inget krav.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Tjänstens omfattning är 80-100%.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2019-01-01 .
Ann-Louise Löfgren Lundin, Rektor, Telefonnummer: 0383-975 16, 070-284 95 22
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, Telefonnummer: 0383-971 00
Storgatan 1 Vetlanda
Vetlanda kommun, Grundskola
Kullgatan 5
57431 Vetlanda
Ange referens A828953


Escape Room Stockholm