Konsult inom CRM eller affärssystem


Arbetsgivare: Sopra Steria
Arbetsort: Östersund
Publiceringdatum: 2018-11-15

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar. Vi är ca 42 000 anställda i fler än 20 länder och vi omsatte 38 miljarder kronor 2017 (3,8 miljarder Euro) I Skandinavien är vi ca 1 800 anställda med en årlig omsättning på ca 2,5 miljarder kronor. 400 av oss finns här i Sverige. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi levererar positiv förändring. Tillsammans.

Vi söker nu fler engagerade kollegor till vårt nyetablerade kontor i Östersund.

Sopra Sterias i Östersund söker nu kollegor med inriktning på CRM och affärssystem, gärna Dynamics NAV / 365 / CRM. Hos oss har du möjlighet att delta i något av våra helhetsåtaganden för olika kunders affärsprocesser inom t.ex. retail, professional services, medlemshantering, hälso-och sjukvård, kollektivtrafik m.m. Våra uppdrag ställer höga krav på modern och avancerad modellering, systemutveckling och kontinuerliga leveranser. Titta gärna på vår webb för exempel på våra uppdrag och kunder, https://www.soprasteria.se/kundreferenser/

VEM ÄR DU?

• Du är nyfiken och driven.
• Du är nyexaminerad eller har jobbat något eller några år som applikationskonsult eller systemutvecklare med inriktning på CRM eller affärssystem
• Du vill jobba med Agila metoder och Visual Studio Code, Microsoft Azure och Dynamics-programsviten.
• Du är intresserad av att utveckla och förbättra systemstöd för företags processer och flöden.
• Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

VILKA ÄR VI?

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vi arbetar aktivt med att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får härliga kollegor, schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter. Vi är ledare inom digital transformation och vill vara den bästa arbetsplatsen i branschen.

Känner du igen dig i beskrivningen och är intresserad av ett mycket omväxlande och inspirerande jobb hos ett driftigt och framgångsrikt företag och som en viktig bricka på vår nyetablerade leveransort Östersund?

ANSÖKAN

Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka direkt till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida! Observera att vi inte tar emot ansökningar inkomna via mail.

Om du har frågor om tjänsten eller Sopra Steria som bolag är du välkommen att slå en signal till regionchef Tobias Classon på mobil 070 896 40 37 eller skickar ett mail till tobias.classon@soprasteria.com

Sista dag för ansökan är 6e december 2018. Urvalsprocessen sker löpande och rollen kan bli tillsatt innan utsatt slutdatum.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Arbetslivserfarenhet

Applikationskonsult: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Vasagatan 38
Sopra Steria
Vasagatan 38
11120 Stockholm


Escape Room Stockholm