Student till administrativt extrajobb på Cibes Lift under December


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Gävle
Publiceringdatum: 2018-11-17

Vill du fylla på studentkassan inför jul och få in en fot på ett ledande internationellt hissbolag samtidigt som du får meriterande erfarenhet vid sidan av dina studier? Du kanske även tycker om att söka upp information och skapa fina tabeller och staplar i Excel? Då har vi det perfekta korttidsuppdraget för dig! Under December har Cibes behov av en administrativ resurs som ska sortera information i deras system. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha möjlighet att arbeta nästan heltid under december. Som tur är går arbetet att förlägga på dagar, kvällar och helger för att du ska kunna kombinera detta med skolan. Vill du ha chansen till detta meriterande extrajobb behöver du skicka in din ansökan omgående då start är redan den 26 november!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Cibes räkning en administrativ researcher. Cibes Lift är ett hissföretag som har sitt säte här i Gävle. Nu har de dokumentation som de vill gå igenom och färdigställa till årsskiftet. Vi vet att du som är student har obligatoriska moment i skolan, det är därför vi ger dig möjligheten att själv styra över dina arbetstider. Det viktigaste är att du sätter en plan så att du hinner bli klar i tid och håller en genomgående hög kvalité i dina arbetsuppgifter. Du kommer givetvis att ha stöd från andra funktioner på Cibes som är lika måna som du att detta arbete blir så bra som möjligt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cibes Lift. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till årsskiftet. Det kan finnas möjligheter att bli förlängd på uppdraget om ytterligare behov finns hos Cibes under våren.

ARBETSUPPGIFTER
Som researcher kommer du att gå igenom administrativa dokument som finns i deras system. Det innebär att du kommer att sortera, justera och rensa bland en stor mängd information. För att dokumenten ska vara färdigställda till årsskiftet kommer du även att behöva söka upp information och komplettera olika listor med information.

Tjänsten passar dig som tycker om att söka upp information och är administrativt lagd. Vi tror också att du tycker om att arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter så att de håller en hög kvalitet och leder i målets riktning. Arbetet kommer att ge dig riktigt fin merit då administrativt erfarenhet är något som sticker ut på CVt.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student på en eftergymnasial utbildning om minst 50%. Då arbetsuppgifterna innebär att hantera mycket siffror och data ser vi ser det som meriterande om du är student på ekonomiprogrammet.


* Har mycket goda kunskaper i Excel då du i huvudsak kommer att arbeta i detta program.
* Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska då detta krävs i dokumentationen.


Som person är du nyfiken och tvekar inte på att söka upp informationen du behöver för att komma framåt i arbetet. Du sätter självständigt upp tidsplaner för hur arbetet ska fortskrida samt planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Detta är viktigt för att du kommer att arbeta väldigt självständigt. Vi tror även att du är uppmärksam på detaljer i ditt arbete och håller en hög kvalitét i ditt arbete för att kunna hantera mängden data som förekommer i arbetet. Det kräver också att du som person har en god känsla för etik och moral.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: 26 november
* Omfattning: Heltid under december med stor möjlighet till att självständigt planera hur du lägger upp arbetet
* Lön: Timlön
* Placering: Du utgår från Cibes kontor i Gävle men har även möjlighet att arbeta hemifrån
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cibes lifts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Nästintill heltid
Flexibelt
Emelie Timan
Storgatan 29, 852 30 Sundsvall
Academic Work
Storgatan 29
85230 Sundsvall
Ange referens 15016914


Escape Room Stockholm