Administratör för fyra härliga enheter i Flens kommun


Arbetsgivare: Flens Kommun
Arbetsort: Flen
Publiceringdatum: 2018-11-23

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplatsen
Du har du chans att få arbeta med fyra verksamheter inom kultur, bibliotek och fritidsgård som nu vill samordna sina resurser för att anställa en gemensam administratör. Du kommer vara placerad hos kulturskolechefen men även administrera uppdrag av bibliotekschefen samt enhetscheferna för fritidsgårdar och kultur.

Arbetsuppgifter
Som administratör kommer du arbeta som personalredogörare, med ekonomin för de fyra cheferna och generella administrativa arbetsuppgifter utifrån respektive verksamheters behov.

Kvalifikationer
För att trivas med uppdraget som administratör söker vi dig som har gymnasiekompetens, gärna administrativ utbildning samt erfarenhet av administrativa uppdrag ( t ex skriva protokoll, personalredogörare etc). Du har dokumenterad ekonomisk kompetens och vana vid olika dataprogram.
Som person är du ordningsam, strukturerad och noggrann, är flexibel och bra på att samarbeta. Då arbetet innebär många kontakter måste du vara serviceinriktad och ha lätt för att skapa goda relationer. Du måste kunna hantera och prioritera mellan fyra olika verksamheters behov,

Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning, heltid 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt
Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun är en rökfri arbetsplats.

Välkommen med din ansökan senast den 2018-12-09
Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Fackliga organisationer, (Växel), Telefonnummer: 0157-43 00 00
Andreas Odsvall, Chef Kulturskolan, Telefonnummer: 0157-43 05 81
andreas.odsvall@edu.flen.se
Giesela Stücki, Enhetschef Fritidsklubbar och fritidsgårdar, Telefonnummer: 0157-430982
giesela.stucki@edu.flen.se
Sveavägen 1, 642 81 Flen
Flens Kommun
Sveavägen 1, 642 81 Flen
64281 Flen


Escape Room Stockholm