Barnflicka/barnvakt extrajobb Danderyd Djursholm 2-3 em/v


Arbetsgivare: Messamigos AB Nannyakuten
Arbetsort: Danderyd
Publiceringdatum: 2018-11-24

Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning med hög servicenivå? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete är det viktigt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en restid på ungefär 30 minuter till familjen.

Vi söker dig som är ansvarsfull, glad och har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom barnomsorgen såsom barnvakt, förskola, praktik genom utbildning etc.

Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil; https://nannyakuten.se/arbeta-som-nanny/
Familj i Djursholm söker en nanny som kan hjälpa dem 2-3 eftermiddagar i veckan mellan kl. 15.00-19.00. Familjen har två barn i åldrarna 2,5 och 4 år och söker en kreativ och glad nanny. Barnen är pigga och glada och ser fram emot att få en barnvakt. Anställd av Messamigos AB men hyrs ut till familjer som behöver hjälp i sin vardag. Arbetet sker i familjernas hem.

Kompetenser

• Barn/ungdom

Arbetslivserfarenhet

Barnflicka / Barnvakt: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
Kurs i HLR, Försäkring, 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning) plus Ob-tillägg, Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar m.m.
Jungfrugatan 35
Messamigos AB Nannyakuten
Jungfrugatan 35
11444 STOCKHOLM
Vid anställning som barnvakt hos Nannyakuten begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan. Skicka gärna in den på; https://nannyakuten.se/arbeta-som-nanny/
Ange referens F13Djursholm


Escape Room Stockholm