Sjuksköterskor semestervikariat, Primärvården, Skellefteå


Arbetsgivare: Västerbottens läns landsting, Primärvård
Arbetsort: Skellefteå
Publiceringdatum: 2018-12-01

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre - Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Satsa på att göra skillnad inom Primärvården!

Inför sommaren behöver primärvården dig som har ett intresse av nära patientarbete och att ge god service! Genom att arbeta hos oss får du en möjlighet arbeta med kollegor som har lång erfarenhet och hög kompetens. Om du är nyfiken på en framtid inom primärvården som distriktssköterska/sjuksköterska är detta ett ypperligt tillfälle att få en bild över hur primärvården fungerar och vad det innebär att arbeta hos oss.

Primärvårdens Uppdrag

Vårt uppdrag är dels att vägleda människor i hälsofrågor. Vi erbjuder hälsoundersökningar, gynekologiska cellprovskontroller, vaccinationer samt råd kring livsstilsfrågor. Är man sjuk hjälper vi till med både med akut och planerad vård och behandling. Vi kan också hjälpa till med rehabilitering och habilitering.
Vår målsättning är att vården inom Landstingets primärvård ska vara säker och alltid av bästa kvalitet.

Landstingets primärvård bedriver bred primärvårdsverksamhet inom hela Västerbottens län och möter patienter i alla åldrar, både i tätort och glesbygd. Med 33 hälsocentraler och sjukstugor finns vi där du finns. Vi arbetar aktivt med forskning och utveckling och tar tillvara medicinska resultat för att erbjuda vård med hög kvalitet där patienten är delaktig. Vi vill att våra medarbetare ska vara delaktiga, ha inflytande och känna stolthet över att arbeta i Landstingets primärvård. Viktiga utvecklingsområden för oss är behovsanpassat vårdutbud och utveckla digitala tjänster. Vi ser ett stort värde i samarbete med andra aktörer i samhället.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt tillsättning kommer att ske löpande.

ARBETSUPPGIFTER
Telefonrådgivning och mottagningsarbete. Även andra uppgifter kan förekomma beroende på arbetsplats.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska är ett krav.

Du är flexibel, har god samarbetsförmåga samt kan arbeta självständigt.

Du är positiv till förändringsarbete och medverkar aktivt till en god arbetsmiljö.

Erfarenhet av primärvård liksom vidareutbildning till distriktssköterska är meriterande men inget krav.


ÖVRIGT
OBS! Vänta inte med att skicka in din ansökan då tillsättningar av semestervikariaten kommer att ske fortlöpande.

Tänk på att du måste fylla i ansökan fullständigt och uppge referenspersoner för att vi ska kunna behandla din ansökan vidare.

Vikariaten har varierande längd dock längst t o m 2018-08-31.

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Sommar 2018, beroende av semesterförläggningen på aktuell hälsocentral., upphör: 2018-08-31 Styrs av semesterförläggningen på aktuell hälsocentral.
Linda Wälitalo, HR-partner, Telefonnummer: 090-785 20 29
linda.valitalo@vll.se
Vårdförbundet Västerbotten, Facklig expedition, Telefonnummer: 090-785 00 00 (växel)
90185 Umeå
Västerbottens läns landsting, Primärvård
Box 172
90189 Umeå
Ange referens lpv lw 1836


Escape Room Stockholm