Personlig assistent till 38-årig man i Markaryd


Arbetsgivare: Frösunda
Arbetsort: Örkelljunga
Publiceringdatum: 2018-12-12

Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Vi söker nu efter en personlig assistent till en 38-årig man i Markaryd. Vi letar efter en medarbetare som kan tillföra trygghet till vårt team. Är du van vid att möta människors olika behov, har en positiv inställning samt är en ansvarsfull person ser vi gärna att du söker tjänsten.
I arbetet som personlig assistent ingår arbetsuppgifter så som personlig omvårdnad, praktiska göromål och vardagssysslor i hemmet. Du ska huvudsakligen vara en hjälpande hand i kundens dagliga liv, så stor vikt läggs vid att personkemin stämmer mellan er.
I uppdraget arbetar man dygnspass med sovande jour. Viss aktiv insats kan ibland förekomma nattetid. Har du någon form av erfarenhet inom assistans eller omvårdnad så kan det vara ett plus men det är absolut inget krav. Respekt, engagemang och nyfikenhet är de nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Skriv gärna och berätta mer om dig själv i din ansökan!

På kunds begäran söker vi någon som är rökfri samt innehar B-körkort.

Tjänsten är på cirka 79 %.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen har gått ut. Välkommen in med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Lisa Stolt, Verksamhetschef, Telefonnummer: 0734042143
Kungsgatan 8 35233 Växjö
Frösunda
Kungsgatan 8
35233 Växjö


Escape Room Stockholm