Överläkare/Specialistläkare Urologi


Arbetsgivare: Region Uppsala
Arbetsort: Enköping
Publiceringdatum: 2018-12-14

Verksamhetsområde kirurgi

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås.

Vår verksamhet
Lasarettet i Enköping har en stark elektiv profil och på våra 7 operationssalar utförs urologi, allmänkirurgi, ortopedi, gynekologi samt ryggkirurgi. Tillsammans med vår samarbetspartner Akademiska sjukhuset i Uppsala är vårt uppdrag att ombesörja regionens kirurgiska behov. Varje år utförs över 5000 operationer på vår operationsavdelning.

Den urologiska kirurgin består huvudsakligen av transurethrala och endourologiska ingrepp samt urologia minor. Här utför vi merparten av regionens operationsvolym för benign kirurgi och blåscancer (TURB). Vår operationsutrusning är modern och upprätthåller en hög nivå. Vår urologmottagning är tekniskt välutrustad och vi har nu även startat med fusionsbiopsi i nära samarbete med vår röntgenklinik. Mottagning och operationsverksamheten fokuserar på hög kvalitet, bra flöden och god tillgänglighet.

Ditt uppdrag
Du kommer dels att arbeta med urologisk mottagningsverksamhet och dels utföra urologiska operationer, både mindre öppna ingrepp, transurethral och endourologisk kirurgi. I arbetsuppgifterna ingår även urologisk dagkonsult.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistkompetens inom urologi, du ska ha varit yrkesverksam i minst fem år och vara väl förtrogen med de ingrepp vi utför. Vi ser gärna att du är disputerad. Du behärskar svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift.

Din kompetens
Du har god ledar- och samarbetsförmåga, är kreativ samt är utvecklingsintresserad och är inte rädd för nya tekniker eller utmaningar. Intresse för forskning, utveckling och undervisning är meriterande. Vi är en liten sektion med ett nära samarbete inom och mellan samtliga personalkategorier. Vi ser gärna att även du upplever fördelen och potentialen i den nära miljön med korta beslutsvägar för att kunna påverka och utvecklas tillsammans. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning 100%. Tillträde efter överenskommelse. Vi erbjuder en position på en elektivt profilerad verksamhet där kirurgi och operation står i centrum för din dagliga verksamhet med en hög operationsvolym tillsammans med rutinerad och erfaren personal. Vi befinner oss just nu i en kraftig expansionsfas och hoppas att du är personen som vill komplettera vårt urologteam.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Jonathan Nordblom, Sektionschef Kirurgi, Ortopedi och Urologi, Medicinskt ansvarig ledningsläkare (MLL), Verksamhetsområde Kirurgi, telefon 0171-418065, epost: jonathan.nordblom@regionuppsala.se

Facklig företrädare nås via växeln 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Arbetslivserfarenhet

Specialistläkare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

-

Om anställningsvillkor

Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse

-
Box 908
Region Uppsala
Box 908
74525 Enköping
Ange referens LE89/2018


Escape Room Stockholm