Hotellstäd - sommarsäsong 2019


Arbetsgivare: BJÖRKBACKENS TURISM AKTIEBOLAG
Arbetsort: Vimmerby
Publiceringdatum: 2018-12-18

Vi söker dig som har stor servicekänsla, är noggrann och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare.
För att passa på Karaktärshotellets städavdelning behöver du vara ansvarstagande och kunna arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du är serviceinriktad och påläst om området, då även städpersonalen får mycket frågor rörande områdets utbud eller andra turistfrågor. Nu söker vi sommararbetare till vår anläggning inför sommaren 2019!
Björkbackens Karaktärshotells unika profil är en prisad kulturgärning. Vimmerby kommuns kulturpris har tilldelats hotellets ägare och grundare Micael Glennfalk 2007. Det är ett modernt hotell med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, personligt bemötande och en positiv upplevelse.

Som hotellstädare på Björkbackens Karaktärshotell jobbar du med att städa hotellrum, gemensamma utrymmen och även servicehus. I alla våra tjänster ingår att man vid högt tryck kan få rycka in där det behövs och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Skicka ditt personliga brev och ditt CV till: anneli.rimas@bjorkbacken.se
Vid frågor kan ni även ringa 0492-79895

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kommer att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum så tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut. Björkbacken är ett familjeägt företag som består av en stugby, camping och ett hotell.
Hotellet har 45 rum i olika kategorier, 46 stugor och över 150 campingplatser. Sommartid är trycket stort på anläggningen och som mest arbetar ca 45 medarbetare på de olika områdena. Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en fin upplevelse hos oss.

Om lön

Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Om anställningsvillkor

Arbetet är under högsäsong mitten av juni till mitten av augusti. Finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75% Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.
Anneli Rimås, Receptionschef, Mobilnummer: 049279895
anneli.rimas@bjorkbacken.se
Traktorgatan 3
BJÖRKBACKENS TURISM AKTIEBOLAG
BOX 74
59821 VIMMERBY
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till mitten av augusti. För vissa tjänster finns även möjlighet att jobba för- och eftersäsong. Omfattningen varierar men de flesta tjänster är ca 75%. Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.
Ange referens städ


Escape Room Stockholm