Sjuksköterska Natt 67%


Arbetsgivare: Valdemarsviks kommun, Sektor Stöd och Omsorg
Arbetsort: Valdemarsvik
Publiceringdatum: 2018-12-18

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.
Vårt uppdrag är att på bästa sätt ge kommuninvånarna i vår vackra skärgårdskommun bra service. För att klara detta behöver vi medarbetare som gillar utveckling och ständigt är beredda på att möta nya utmaningar. Välkommen med din ansökan!


ARBETSUPPGIFTER
Våra patienter möter vi i kommunens vård-och omsorgsboenden (SÄBO och LSS) och hemma i det ordinära boendet. Vi har även ett särskilt uppdrag från Region Östergötland att ansvara för den primärvårdanslutna palliativa vården i Valdemarsvik (PAH). Vi har mycket god samverkan med Vårdcentralen i Valdemarsvik och flera utvecklingsprojekt pågår tillsammans med dem där vi ser på möjligheterna till nära vård med stöd av e-hälsoteknik. Vi gör även en satsning på hemrehabilitering och rehabiliterande förhållningssätt för att möjliggöra för människor att ett så självständigt liv som möjligt. Hemrehabiliteringen omfattar alla funktioner och professioner och teamsamverkan är en avgörande del för att lyckas i arbetet.
Vi söker dig som har relevant utbildning och ett genuint intresse av att arbeta med människor i deras hemmiljö. Erfarenhet från äldrevård, palliativ vård och/eller demensvård är meriterande liksom erfarenhet av hemsjukvård. Arbetet ställer stora krav på att du har en empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt samt ett gott omdöme så att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i dina möten med patienten. Arbetet inom enheten sker i team med legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal samt i nära samarbete med omvårdnads- och omsorgspersonalen. Som sjuksköterska på natten arbetar du ensam och för dig är det i första hand omvårdnads-och omsorgspersonalen som blir dina samarbetspartners.
Du blir en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för genomförande och uppföljning av hälso- och sjukvården för våra patienter nattetid.

Omfattning: 67 % med möjlighet till utökning med kvälls-och dagtjänstgöring
Schemalagd arbetstid med tjänstgöring var tredje helg


KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska.

B-körkort.

ÖVRIGT
Omfattning 67% med möjlighet till utökning med kvälls- och dagtjänstgöring.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsajter och liknande i denna rekrytering.

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Deltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Stefan Bacirtzis, Enhetschef, Telefonnummer: 0123-193 59
Fackliga representanter, via kommunens växel, Telefonnummer: 0123-191 00
Storgatan 37
Valdemarsviks kommun, Sektor Stöd och Omsorg
Valdermarsviks kommun
61580 Valdemarsvik
Ange referens 768e/2018


Escape Room Stockholm