Erfaren CEO-Assistant och kontorsansvarig till OneMed


Arbetsgivare: The Pace
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-12-21

Vi på The Pace tillsammans med OneMed söker dig som vill arbeta som CEO-assistant och kontorsansvarig under 6 månader, för rätt person finns det chans till fast anställning efter perioden. Uppdraget/tjänsten är på heltid med start under januari 2019. Kontoret är beläget på Svärdvägen i Danderyd, några minuters promenad från tunnelbanan.

Din roll

I din roll som CEO-assistant kommer du stötta bolagets CEO i det dagliga arbetet med varierande arbetsuppgifter och i en föränderlig miljö. Tempot är högt och kräver att du är stresstålig, flexibel, självständig och kan fatta snabba beslut.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att underlätta för CEO genom att hålla kalendern uppdaterad, ansvara för olika typer av mötesbokningar, reseplanering, driva och ansvara för agendor till lednings- och styrelsemöten. Du stöttar även bolagets ledning och styrelsen med protokollförande, researrangemang, utskick av material etc. Som CEO-assistant administrerar du konfidentiell information såsom avtal och fullmakter samt upplägg av kalendarium för nästkommande år, tidrapporteringar och reseräkningar. Som kontorsansvarig ansvarar för kontakten med leverantörer relaterade till fastighetens funktioner och ser till att kontoret är representativt och väl fungerande.

Din bakgrund Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Executive eller CEO-assistant. Du är positiv, serviceinriktad och har hög ambitionsnivå samt är strukturerad, noggrann och pålitlig. För att lyckas i tjänsten bör du också ha god samarbetsförmåga och ha lätt för att kommunicera med människor på alla nivåer inom organisationen samt att du kan skapa goda relationer. Du är självständig och proaktiv och tycker att det är roligt med arbetsuppgifter som varierar i svårighetsgrad. Naturligtvis är du också van användare av MS Office.

Stor del av kommunikationen är på engelska vilket kräver mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och du behöver trivas med att arbeta som chefsassistent.

Om OneMed

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. Vi finns i 8 länder, har ca 700 medarbetare och omsätter cirka 4 miljarder kronor.

OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.

När du blir en av ossSom konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetslivserfarenhet

VD-sekreterare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön - Fast plus rörlig lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Sveavägen 13
The Pace
Sveavägen 13
10422 Stockholm
Ange referens thepace18794


Escape Room Stockholm