Avdelningschef Miljö till Tekniska verken i Linköping AB


Arbetsgivare: Arenius Schröder & Besterman AB
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2018-12-21

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.
Vårt erbjudande

Det pågår en omvandling i energibranschen som innebär många spännande utmaningar för oss. Vår vision att bygga världens mest resurseffektiva region ställer höga krav inom områden som teknik, energisystem och inte minst hållbarhet. Som chef för avdelningen Miljö ansvarar du för att systemen för fjärrkyla och fjärrvärme drivs och utvecklas så effektivt som möjligt för att säkra leveransen till våra kunder. Avdelningen följer upp anläggningarnas miljöprestanda och hanterar rapportering. Utredningar, miljötillstånd och lagbevakning är andra områden som avdelningen ansvarar för. Som avdelningschef utvecklas du i en miljö med stort engagemang och nytänkande och får vara en del av en stabil och innovativ koncern.


I arbetet ingår:

- budget- och personalansvar
- ledningsgruppsarbete
- rapportering enligt myndighetsbeslut

- tillståndsansökningar och kontrollprogram
- uppföljning och utveckling av process- och teknikfrågor
- omvärldsbevakning
Vem är du?


Du är trygg i rollen som ledare och kan driva en verksamhet framåt på ett effektivt sätt. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och trivs med att en stor del av din roll bygger på samarbete. Att arbeta med förändring och utveckling är naturligt för dig som ledare. Vi tror också att du är analytisk och nyfiken.

Du är civilingenjör eller har någon annan likvärdig högskoleexamen. Bland dina tidigare arbetsplatser finns energiproducerande anläggning, avfallsanläggning eller processindustri. Du har goda kunskaper om miljölagstiftning och verksamhetssystem. Körkort är ett krav för tjänsten. Antar du utmaningen att vara med och bygga världens mest resurseffektiva region? Varmt välkommen till oss på Tekniska verken.
Välkommen med din ansökan:


I denna rekrytering samarbetar vi med AS&B Executive. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta Helene Larsson, helene.larsson@asb-executive.se

För mer information om tjänsten kontakta Michael Fahlström, 013-20 90 42. Frågor om tjänsten kan tyvärr ej besvaras mellan den 24 december och 6 januari.

Facklig information lämnas av Henrik Kruuse för Akademikerföreningen, 013-20 83 56, Bo Karlsson för Unionen, 013-20 91 12 eller Mattias Bentfors för SEKO, 013-30 86 30.

Vi arbetar med en löpande urvalsprocess, skicka därför in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-01-20.

Läs också gärna mer om hur det är att jobba hos oss på www.tekniskaverken.se/hososs

Mer information:

Arbetslivserfarenhet

Distributionschef, energi: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Helene Larsson, Telefonnummer: 070-2655682
Kungsgatan 41 58218 Linköping
Arenius Schröder & Besterman AB
Kungsgatan 41
58218 Linköping


Escape Room Stockholm