Tandläkare till Haparanda, Övertorneå, Överkalix och Kalix


Arbetsgivare: Region Norrbotten
Arbetsort: Överkalix
Publiceringdatum: 2019-01-02

Region Norrbotten söker utvecklingsorienterade tandläkare
Arbetsplats: Folktandvården östra Norrbotten
Referensnummer: 196296


Om arbetsplatsen

Folktandvården i Norrbotten har visionen ”en frisk mun i alla åldrar” och har som främsta uppgift att erbjuda barn- och ungdomar avgiftsfri tandvård, säkerställa specialisttandvård och bedriva vuxentandvård där god service och patientnöjdhet är viktiga incitament. I Region Norrbotten finns 23 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Vi söker nu engagerade och utvecklingsorienterade tandläkare till verksamhetsområdet HÖÖK, som omfattar klinikerna Haparanda, Övertorneå, Överkalix och Kalix. Välkommen till oss, arbetsplatser där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!

Arbetsuppgifter
På klinikerna får du möjlighet att arbeta med tandvård som omfattar hela spektret av modern odontologi och förebyggande insatser. Vi strävar efter att arbeta med teamtandvård för att skapa bästa möjliga flöde för våra patienter – så att fler kan få sin tandvård tryggad.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerade tandläkare eller avslutar dina studier inom kort. Som person är du engagerad, positiv och tar ansvar för dina uppgifter. Du arbetar kvalitetsinriktat och strävar efter att nå uppsatta mål, men lägger även stor vikt vid omhändertagande och service. Som tandläkare hos oss behöver du vara flexibel och kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en utåtriktad person som har en vilja att utveckla dig inom yrket.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du anställs inom verksamhetsområdet HÖÖK, med placering vid någon av klinikerna. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV i din ansökan. Rekrytering sker löpande, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Du som är nyutexaminerad kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt traineeprogram tillsammans med andra kollegor. Läs gärna mer på http://www.nll.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-i-Folktandvarden/Trainee-i-Folktandvarden/

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Margareta Björk, verksamhetschef, 0923-76012 eller 072-477730, margareta.bjork@norrbotten.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Liselotte Unnbom Widgren, NTT, liselotte.unnbom-widmark@norrbotten.se

Sista ansökningsdag är den: 2018-12-31

Arbetslivserfarenhet

Tandläkare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Dagtid
Tillsvidareanställning
Robertsviksgatan 7
Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189 Luleå


Escape Room Stockholm