Vi söker två personliga assistenter till Falun, 75% respektive 50%.


Arbetsgivare: Olivia Personlig Assistans AB
Arbetsort: Falun
Publiceringdatum: 2019-01-03

Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke!
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

.

Vi söker nu två personliga assistenter till våra kunder boende i Falu kommun med omnejd. Tjänstgöringsraden är på 75% respektive 50%, men med stora möjligheter till mer tid.

Vi söker personer som är engagerade, positiva och ambitiösa men som framförallt har hjärtat på rätta stället. Att kunna se männinskan bakom funktionshindret och respektera dennes integritet och handla utifrån empati och med lyhördhet inför personen man möter är mycket viktigt när man arbetar som personlig assistent.
Det innebär stort ansvar men också stor frihet att vara personlig assistent. Assistentens uppgift är att vara länken mellan de begränsningar som handikappet innebär och ett normalt liv. Som personlig assistent arbetar man ofta i ett team tillsammans med andra assitenter så det är också viktigt att man kan samarbeta och stötta varandra i gruppen.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av funktionshinder. Att du har arbetat som personlig assistent eller inom annat omsorgsarbete.

Körkort är ett krav hos samtliga kunder.

Arbetstiderna kommer att vara varierande dag/kväll/dygn men mestadels vara förlagda heldagar dvs morgon till kväll.
Bifoga gärna foto till din ansökan.

Rekrytering kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan!

Tillträde omgående.

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Deltid
Tillsvidare
Marie Fors, Enhetschef, Telefonnummer: 0243-81879
Skomakargatan 18 78170 Borlänge
Olivia Personlig Assistans AB
Skomakargatan 18
78170 Borlänge


Escape Room Stockholm