Elkraftingenjör


Arbetsgivare: IKG Group AB
Arbetsort: Ludvika
Publiceringdatum: 2019-01-04

UTVALD! Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att det skall märkas, hos oss ska man bli sedd och hörd. Våra kunder skall vända sig till oss för att få de Utvalda. Vi tillhandahåller ingenjörstjänster inom produktutveckling, vår kompetens finns inom teknikområdena Mekanik, Inbyggda system, Elkraft och El/automation. Vi är verksamma med kontor i Göteborg, Jönköping, Linköping, Örebro, Ludvika/Borlänge och Västerås. Företaget startade 1990 och vi är idag ca 100 medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Som elkraftsingenjör kommer du att jobba med våra kunder som är världsledande inom sina segment. Arbetsuppgifter är att rita kretsscheman, dimensionera system och komponenter, kravhantering och system-konstruktion. Du kommer även att arbeta med att ta fram konstruktionsunderlag för industriella elkraftanläggningar.

Att vara anställd som konsult på IKG:

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete. En öppen dialog med konsultchef gällande uppdrag bedömer vi som nödvändigt, så att arbetet blir rätt och utvecklande för just dig. Våra frekvent förekommande gemensamma aktiviteter gör att du snabbt blir en i teamet. Anställningstrygghet är en viktig parameter hos oss och som anställd på IKG är kollektivavtal en självklarhet. Vi erbjuder även marknadens högsta friskvårdsbidrag – en god hälsa är grunden för ett gott arbete! Hos oss ges också möjlighet till olika förmåner och en flexibilitet för att underlätta vardagspusslet.

Personlighet och kompetens

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig som önskvärt uppfyller nedanstående punkter:

• Civil- eller Högskoleingenjör inom Elkraft
• Några års erfarenhet av elkraftskonstruktion
• Arbetat med verktyg inom elkraftskonstruktion, exempel E3, Elmaster, HiDraw och SAP
• Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skriftMer om IKG:

Vi är ett teknikkonsultföretag som erbjuder ingenjörstjänster hos världsledande företag.

IKG Group AB grundades år 1990. IKG erbjuder kvalificerade ingenjörstjänster inom en bredd av teknikområden som mekanik, inbyggda system, el/automation och elkraft för produktutvecklande företag. Uppdragstjänster kan vara inom ledning, utveckling, orderkonstruktion och produktvård som utförs av våra konsulter på plats i kundens organisation.

Du hittar våra kontor i Västerås, Ludvika, Örebro, Linköping, Jönköping, Göteborg, men självklart arbetar vi på andra orter nära våra kunder.

Vi är nyfikna på framtidens teknik, vill du vara med och utforma den med oss? I så fall tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, elkraft: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Ängsgärdsgatan 4
IKG Group AB
Ängsgärdsgatan 4
72130 Västerås


Escape Room Stockholm