Sjuksköterskor till Akutmottagning i Malmö


Arbetsgivare: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Sjukhus
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2019-01-07

Gör skillnad. Varje dag.

Malmö akutmottagning är en av Skånes universitetssjukhus (SUS) största verksamheter. Vi tar hand om cirka 85 000 patienter per år varav cirka 8000 av dem är barn. Idag räknas vi även som en av Sveriges största akutmottagningar.

Vi är cirka 160 anställda som tillsammans ansvarar för det första, akuta omhändertagandet av svårt akut sjuka och skadade patienter inom medicin, infektion, kirurgi, urologi och ortopedi. Under jourtid har vi även här ögon- och öronverksamhet. Här arbetar flera akutläkarspecialister och många läkare är under specialistutbildning till akutläkare. Här finns också flera specialistutbildade akutsjuksköterskor och fler som läser sin utbildning till specialistsjuksköterska inom akutsjukvård.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu nya kollegor till oss på akutmottagningen i Malmö. På akutmottagningen Malmö finns flera olika stationer att arbeta på, där team eller vårddiskar blir din första anhalt.
Hos oss får du möjligheten att arbeta med omvårdnad och behandling vid omhändertagande av den akut sjuka patienten i en spännande och aktiv omgivning. Du erbjuds även möjlighet till utveckling i form av utbildningar i kompetenshöjande syfte, samt annan intern och extern kompetensutveckling som behövs för att arbeta på akutmottagning.

I Malmö erbjuder vi dig en bred grund med en sex veckor lång klinisk introduktion på våra team som baseras på block inom medicin/neurologi, kirurgi och ortopedi, där progressionen sker genom successivt ökat ansvar, hospiteringar på larmrummet och triage, samt en mentor.
Utöver detta kommer även blockspecifika föreläsningar inom bland annat neurologi, syra-bas och EKG, utbildningar i till exempel medicinsk teknik och vårt triageringsverktyg RETTS, samt regelbunden schemalagd reflektionstid med vår kliniska lärare och utbildningsansvariga sjuksköterska. Din första dag hos oss hälsas du välkommen av din kommande enhetschef, som visar dig runt på akutmottagningen.

Du arbetar 38,25 timmar/ vecka och anställs på kombinerad dag och nattjänstgöring. Du arbetar två helger på fem veckor. Vi erbjuder ett schema med kvotavtal, vilket innebär att det finns möjlighet att minska veckoarbetstiden.

KVALIFIKATIONER
Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Då ska du inte tveka att söka redan idag!

Vår vision är att vara Sveriges bästa akutmottagning där vi fokuserar på bemötande, tillgänglighet och kompetens. Vi söker er som tycker ett bra bemötande är viktigt samt gillar jobba i högt tempo för att våra patienter ska få bästa och snabbast möjliga vård. För att kunna möta upp detta så satsar vi mycket på vår personal gällande utbildning för att höja kompetensen på vår arbetsplats.

Vi välkomnar dig som ser värdet av ett gott samarbete och som själv bidrar till detta genom flexibilitet och engagemang. Stämmer det på dig har du goda förutsättningar för att trivas i vår verksamhet. Vi vill att du har ett genuint intresse för akutsjukvård. Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet.

Vi söker dig som är intresserad av en organisation som styrs av vår värdegrund som både finns med i det dagliga arbetet och i de beslut vi tar. Vi vill vara en välkomnande arbetsplats som visar omtanke och respekt för andra människor samtidigt som vi vill vara drivande i utvecklingen av vårt arbetssätt för att kunna möta upp framtiden.
Är du den vi söker?

Vi vill att du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser helst att du har minst ett års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Eftersom vi månar mycket om ett bra arbetsklimat lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker efter överenskommelse.
Tomas Nyman, Enhetschef Malmö, Telefonnummer: 040-33 51 02
Elin Ruthqvist och Linda Lundgren, Vårdförbundet, Telefonnummer: 040-33 10 00
Västra Storgatan 12 KRISTIANSTAD
Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Sjukhus
Västra Storgatan 12
29189 KRISTIANSTAD
Ange referens A836976


Escape Room Stockholm