Massör / massageterapeut


Arbetsgivare: Training Season Sweden
Arbetsort: Sandviken
Publiceringdatum: 2019-01-10

Du är en driven, självgående, lösningsorienterad person som gillar att arbeta i varienande tempo samt klarar av förändringar väl. Att jobba kvällar och helger ser du inte som några problem och vill gärna jobba. Du jobbar väl ihop med andra som du träffar för både första och hundrade gången.

Du är godkänd och har antingen diplomerad och/eller certifierad massör och/eller massageterapeutSom massör/massagetepeut hos Training Season är du både vårt och våra kunders ansikte utåt. Du kommer främst att få utföra massagebehandlingar men interna utbildningar kan förekomma så att du kan få utföra fler olika typer av behandlingar. Då vi jobbar med flera olika företag och spa-anläggningar har du möjligheten att välja vilka anläggningar du vill arbeta på och få möjligheten till ett omväxlande och roligt arbete.
Via interna utbildningar kommer du att få mer kunskap om olika behandlingstekniker, ergonomi och hudmärken.

Allt arbete sker efter avrop Training Season är ett nytänkande företag där vi konstant jobbar på ett kreativt sätt med passion för utveckling för att skapa lönsamhet både för oss själva och våra klienter.

Tillsammans har vi sett till att våra privatperson slagit sina personbästa, föreningar att vinna SM-guld, företag att skapa lönsamma hälsoprojekt och spa-anläggningar att ha rätt personal vid rätt tidpunkt.

Inom vår bemanningstjänst till spa-anläggningar är vi med och hjälper spa-anläggningar och terapeuter att utvecklas tillsammans för att skapa nya möjligheter för kunden.
Hos oss har du som terapeut möjlighet att själv bestämma vilka anläggningar du vill arbeta på utan att bli fast i konkurrensklauseler mellan olika spa-anläggningar. Tillsammans skapar vi nya tjänster med våra anställda, där Du, får vara den drivande kraften i vad du verkligen vill arbeta med.

Kompetenser

• Klassisk massage
• Diplomerad massageterapeut
• Idrottsmassage

Om lön

Möjlighet till övernattning om du arbetar flera dagar i rad på samma anläggningar samt timgaranti finns. Timgarantin innebär att du har rätt till minimum antal timmar när du blivit bokad.

Om anställningsvillkor

Tillgång till egen bil och körkort krävs
Niclas Mårtensson, Grundare, Mobilnummer: 0707913500
niclas@trainingseason.se
Lugnetvägen 5
Training Season Sweden
Drillstigen 1C
79150 Falun
Intervjuer och anställning sker löpande och så länge annonsens ligger ute finns din möjlighet kvar att börja arbeta med oss


Escape Room Stockholm