Hunter New Business med kärriärsutsikter


Arbetsgivare: SUPPLIES TEAM SVERIGE AB
Arbetsort: Solna
Publiceringdatum: 2019-01-14

Hunter New Business med karriärsutsikter Är du en driven och ansvarsfull person? Gillar du att utmana dig själv? Då har vi jobbet för dig. Vi söker dig som intresserar dig för försäljning och som vill lära dig mer om försäljning inom B2B.

Om tjänsten Som hunter hos oss är du med och startar upp ett nytt team där ditt ansvar är att leverera kvalificerade möten med befattningshavare till vår säljorganisation. Telefonen är ditt primära verktyg men du kommer även använda mail för att kommunicera med kunderna. Du kommer att coachas in i rollen och vi kommer att lära dig vikten av att använda en säljpitch, hur man utformar en pitch, samtalsteknik, mailteknik, hur man använder ledande CRM-verktyg.

Du får en gedigen utbildning inom AV, d.v.s. allt som handlar om konferensrumslösningar, digital signage och videokonferenssystem.
Det här är ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i ett framgångsrikt företag. Ditt nästa steg är bl.a. Account Manager, Business Development Manager eller Teamleader.

Vem är du?

- Bekväm i användandet av dator och telefon
- Social, inbjudande och övertygande
- En vinnarskalle som föredrar att arbeta mot uppsatta mål
- En lagspelare med fokus på uppdraget - Engagerad och effektiv som trivs i ett högt arbetstempo
- Behärskar svenska flytande i både tal och skrift

Vi värdesätter personliga egenskaper och rätt inställning framför tidigare arbetslivserfarenheter. Det är meriterande om du har arbetat med telefonförsäljning tidigare.

För att trivas hos oss ska du vara:
 en lagspelare med en stark egen drivkraft
 målinriktad och en tävlingsmänniska
 tålmodig och ansvarstagande
 social och service-minded

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Detta erbjuder vi dig

Konkurrenskraftig ersättning och slagkraftiga förmåner
Personlig mentor som ansvarar för din utveckling
Möjlighet till friskvård och individuell tjänstepension Frukost varje morgon
Teamaktiviteter och resor med leverantörer och kunder
Spännande karriärmöjligheter och möjlighet att utvecklas och växa i din takt
Kompetenta och jordnära kollegor
En informell och "lätt att arbeta med" kultur
Vi har självklart kollektivavtal som ger trygghet till dig som anställd.

Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder fortlöpande säljutbildning och bra utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Om Supplies Team
Vi erbjuder tjänster, lösningar och produkter inom IT, multimedia, telekom och dokument. Vi sitter i nya moderna lokaler mitt i det pulserande vimlet i Arenastaden Solna, en av norra Europas mest attraktiva stadsdelar.

På Supplies Team finns en stark ”vi-känsla” som handlar om att vi gör det här tillsammans. Vi har ett stort engagemang bland våra medarbetare och det genomsyrar allt vi gör. Vi hjälper varandra att bli framgångsrika!

Supplies Team Sverige AB förvärvades i maj 2018 av Xllnc Nordic AB som är specialiserade inom användarnära IT-tjänster och livscykelhantering av IT-utrustning. Integrationen mellan de båda bolagens verksamheter kommer att ske successivt under 2019.

Kontakta gärna Lukas Jung för mer information 073 – 917 18 19 eller skicka ditt CV och intresseanmälan direkt till: Lukas.jung@suppliesteam.se
SUPPLIES TEAM SVERIGE AB
Escape Room Stockholm