IVO söker kommunikatör


Arbetsgivare: IVO Inspektionen för vård och omsorg
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-01-18

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) söker en erfaren kommunikatör. Din uppgift blir att strategiskt och operativt utveckla myndighetens arbete med kommunikation till verksamheter inom vård och omsorg. Även andra kvalificerade kommunikatörsuppgifter/områden ingår i tjänsten.

Du kommer att utveckla och genomföra kommunikationsinsatser för verksamheters utveckling.

IVO:s kommunikationsenhet består i dag av tio medarbetare. Kommunikationschefen håller även samman ett nätverk av ytterligare åtta kommunikatörer inom organisationen. Din tjänst kommer att vara placerad på kommunikationsenheten i Stockholm.

En viktig uppgift för IVO är att sprida resultatet av myndighetens tillsyn och tillståndsprövning till verksamheter inom hälso- och sjukvård och socialtjänst. Kommunikationen ska präglas av dialog och ge förutsättningar för utveckling. Tillsammans med andra kommunikatörer, analytiker, inspektörer och utredare kommer du att utveckla former för och genomföra kommunikationsinsatser. Exempel på kanaler är fysiska/ digitala konferenser och webbsidor riktade till verksamhet.

I arbetet ingår att planera, genomföra och utvärdera större möten och konferenser. I din roll kommer du även att skapa former för mer kontinuerlig kunskapsspridning – bland annat tillsammans med våra upplysningstjänster. I likhet med samtliga kommunikatörer inom IVO kommer du att, utöver dina huvudsakliga uppgifter, ta ansvar för/stötta organisationen i olika typer av kommunikativa insatser.

Vi söker dig som har erfarenhet av likande arbete

Kravprofil

• Utbildning i kommunikation eller motsvarande på högskolenivå
• Minst fem års aktuell erfarenhet av kommunikationsarbete
• Aktuell erfarenhet av planering och genomförande av dialogbaserade och interaktiva möten/konferenser
• Mycket goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt
• Aktuell kunskap/erfarenhet av de vanligaste verktygen för publicering, film- och bildbehandling
• God skribent

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som kan arbeta självständigt, tar egna initiativ samt själv planerar och strukturerar ditt arbete. Du samarbetar väl med andra och har lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt. Vidare är flexibel, lösnings- och resultatorienterad samt effektiv i ditt arbetssätt.

Meriterande är om du har aktuell erfarenhet av/kunskaper inom:

• Kommunikation med ledande funktioner inom hälso- och sjukvård/socialtjänst som mottagare

IVO erbjuder en tillsvidarenställning i en spännande kunskapsorganisation med en stimulerande arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter

Vi erbjuder en spännande kunskapsorganisation med en stimulerande arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter en sammansättning medarbetare som speglar samhällets mångfald.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid placerad i Stockholm, med en initial provanställning på sex månader. Tillträde enligt överenskommelse

IVO bidrar till en säkrare vård och omsorg

IVOs uppdrag är att genom tillsyn och tillståndsprövning bidra till en vård och omsorg som är säker, har god kvalitet och bedrivs i enlighet med lagar och andra föreskrifter. Myndigheten kännetecknas av ett stort engagemang samt en bred och djup kunskap och förståelse för hälso- och sjukvård samt omsorg i Sverige. IVO drivs av visionen om att vi har koll, att vi skapar lärande och att vi gör vården och omsorgen säkrare och bättre. Vi finns till för vård- och omsorgstagarna. IVO har omkring 650 medarbetare och verksamheten bedrivs vid sex regionala avdelningskontor runt om i landet och tre myndighetsövergripande avdelningar i Stockholm. IVO bildades 2013 och lyder under Socialdepartementet.

Ansök senast tredje februari

Ansök senast tredje februari genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.

För frågor om tjänsten kontakta enhetschef Anders Kandelin 010-788 56 58. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR-specialist Sara Larsson 010-788 55 39.

Fackliga kontaktpersoner är Derya Akcan 010- 788 53 05, SACO, 010- 788 56 78, Ingemar Jonnerhag, Vårdförbundet, 010-788 52 56 och Maria Knight, Fackförbundet ST, 010-788 54 63.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare rekrytering och vidare annonseringsvägar

Arbetslivserfarenhet

Kommunikationsstrateg: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Solnavägen 4
IVO Inspektionen för vård och omsorg
Solnavägen 4
11365 Solna


Escape Room Stockholm