Drifttekniker


Arbetsgivare: Kristianstads kommun
Arbetsort: Kristianstad
Publiceringdatum: 2019-01-21

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Tekniska nämnden ansvarar genom C4 Teknik för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.Vi söker nu en drifttekniker med huvuduppdrag att sköta våra badanläggningar och inte minst Kristianstads nya badhus som kommer att stå klart inom några år.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du självständigt ska planera, samordna och utföra drift och serviceuppdrag samt, i samråd med kolleger och driftledare, övriga underhållsarbeten.


Du kommer att arbeta både med förebyggande och felavhjälpande service. Felsökning och problemlösning är en del av vardagen och du förväntas föreslå åtgärder som kan förbättra våra anläggningar. I arbetet ingår även administrativa arbeten, funktionskontroller och mätningar. Schema, jour och beredskap samt uppdrag på andra fritidsområden än bad kan förekomma.Kvalifikationer
Vi söker dig med för arbetsområdet relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande samt erfarenhet inom drift- eller processteknik. Vi ser gärna att du har grundläggande elkompetens samt kunskaper i styr- och reglersystem.


Vi värdesätter proaktivitet och lagspel och söker dig som vill komma vidare i din personliga utveckling. Du är en positiv person med ett personligt driv och har ett kundorienterat synsätt med utpräglad servicekänsla. Du är social och samarbetsvillig då kontaktytorna är många men tycker om att arbeta självständigt under eget ansvar. Att tempot ibland är högt och att oväntade saker kan hända ser du som något positivt då du har förmågan att snabbt kunna ändra fokus och prioritering utifrån ändrade förutsättningar.

Erfarenhet från badhusverksamhet är meriterande men inget krav, det som är viktigt är att du har ett brinnande intresse och vill utvecklas inom området.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och gärna kunskaper i programmering och nätverk. Administrativa uppgifter, exempelvis beställningar av tjänster, fakturahantering samt arbete med planering, styrning och informationshantering i våra befintliga system ingår varför du behöver ha intresse även för denna typ av uppgifter. Då dokumentation och kommunikation ingår i arbetet krävs god svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande.Anställningsvillkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast efter överenskommelse. Din placering är Kristianstad.

Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att ringa driftledare Torbjörn Fridh på telefon 044-13 54 06.

Sista ansökningsdag är 2019-02-11.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Arbetslivserfarenhet

Fastighetstekniker / Drifttekniker, fastighet: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100 %. Tillträde: Snarast efter överenskommelse
tillsvidareanställning
Torbjörn Fridh, driftledare, Telefonnummer: 044-13 54 06
Monique Eisner, Vision, Telefonnummer: 044-13 58 68
Johan Kronbäck Angsmo, Kommunal, Telefonnummer: 044-13 55 18
Västra storgatan 12
Kristianstads kommun
Västra storgatan 12
29180 Kristianstad
Ange referens C4T-2019/55


Escape Room Stockholm