Extrajobb på lager i Enköping - med omgående start


Arbetsgivare: Storesupport
Arbetsort: Enköping
Publiceringdatum: 2019-01-22

Arbetsuppgifter
Ditt jobb kommer att övervägande bestå av orderplock. Detta innebär att det är ditt jobb att med hjälp av truck plocka ihop alla beställningar på burar och på pall och sammanställa dessa för leverans. Vi plockar livsmedel, allt från drickabackar till grönsaker. Arbete i kyla, ca +4 samt frys -28 grader kommer att förekomma.

- Arbetet börjar med två veckors betald utbildning där även truckkort ingår ifall man inte har det sedan tidigare.

Arbetstider

Arbetet kommer vara förlagt på vardagar kvällstid mellan 15:00-23:00, med störst behov måndagar och fredagar. Du kommer bli schemalagd vecka för vecka och ha en tät dialog med vår driftschef/teamledare så det går utmärkt att kombinera med en huvudsaklig sysselsättning.


Tjänsten påbörjas med en betald utbildning i två veckor på heltid förlagt på dagtid 06:00-15:00 måndag-onsdag och sedan 15:00-23:00 resterande dagar under dessa två veckor.Där man får lära sig alla arbetsuppgifter samt ta truckkort om man inte har det sedan tidigare.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Som orderplockare måste du vara driven och ha förmågan att hela tiden hålla tempo och fokus uppe. Det krävs stor noggrannhet då ett felplock får direkta konsekvenser för kunderna. Du bör vara i god fysisk form då det förekommer tunga lyft och arbetet sker i ett raskt tempo.


När du är anställd som konsult på Storesupport så är du vår viktigaste medarbetare. Med detta kommer också ett stort ansvar som representant för Storesupport ute hos kund. Vi ser därför att du är serviceminded och ansvarstagande och har en stark drivkraft att göra kunden nöjd.

Om oss

Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagenvia Almega. I Storesupports verksamhet ingår uthyrning av personal inom lager och logistik i dagligvaruhandeln och sällanköpshandeln.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen!

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Deltid
Anställningstid enligt överenskommelse
745 31, Enköping
Storesupport
745 31
74531 Enköping


Escape Room Stockholm