Kommunikatör, vikariat


Arbetsgivare: Luleå tekniska universitet
Arbetsort: Luleå
Publiceringdatum: 2019-01-23

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med företag som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 600 anställda och 15 000 studenter.

Kommunikation och varumärke jobbar med att vårda och utveckla varumärket Luleå tekniska universitet. Vi leder och samordnar universitets externa och interna kommunikation och marknadsföring genom att planera, stötta och genomföra annonsering och medieval, konferenser och event, press och media, webb och sociala medier samt print. Resultatet av vårt arbete ska bidra till ökad rekrytering av studenter, personal samt forskningsfinansiering.

Vi söker nu en mångsidig kommunikatör som ska jobba med breda arbetsuppgifter på en operativ nivå. Det innebär att du planerar, strukturerar, genomför och utvärderar event, besök, konferenser samt kommunikationsinsatser i olika kanaler så som webb, sociala medier och traditionella medier. Det kan handla om nyhetsartiklar, kommunikationsplaner, broschyrer eller foldrar, kommunikation via sociala medier, intern kommunikation inom institutionen med mera. Text, bild och budskap produceras i linje med universitetets grafiska profil.

Vi söker dig som är van att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och har god förmåga att samarbeta.

Kvalifikationer
Du ska ha:


• Högskoleexamen, t.ex. inom ekonomi med marknadsföringsinriktning, medie- och kommunikationsvetenskap, eller övriga för tjänsten relevanta examensinriktningar
• Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med event och arrangemang
• Dokumenterat goda kunskaper i svenska och engelska språket, tal och skrift
• Dokumenterad erfarenhet av marknadsföring och kommunikation, såväl digital som traditionell
• Erfarenhet av webbpubliceringsverktyg (CMS)
• Goda kunskaper i MS Office och Adobe CS
• Goda referenser
• B-körkort

Det är meriterande om du har kännedom om den akademiska världen. Det är även meriterande om du har erfarenhet av projektledning, film- och fotoproduktion, bildbehandling och videoredigering.

Som person är du


• Nyfiken, positiv och social.
• Självgående, stresstålig och lösningsinriktad.
• Förtroendeingivande och med hög integritet.
• Drivande och målinriktad.
• Värdskapande och representativ.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Omfattning
Anställningen är ett vikariat på ca 8 månader och tillträde sker enligt överenskommelse.

Tjänsten är placerad på Kommunikation och varumärke i Luleå och underställd marknadschef.

Frågor
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Anita Byström, biträdande marknadschef, 070-689 16 21, eller via mail; anita.bystrom@ltu.se

Fackliga företrädare: SACO-S Christer Gardelli, 0920-49 1809 christer.gardelli@ltu.se OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 marika.vesterberg@ltu.se

Luleå tekniska universitet arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald som bidrar till en kreativ studie- och arbetsmiljö. Universitetets värdegrunder bygger på respekt, tillit, öppenhet, samarbete och ansvar.

Ansökan
Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av examensbevis. Vänligen och märk din ansökan med referensnumret nedan. Både din ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 2019-02-13
Referensnummer: 211-2019
Arbetslivserfarenhet

Informatör / Kommunikatör: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Luleå tekniska universitet
Luleå tekniska universitet
Luleå tekniska universitet
97187 Luleå


Escape Room Stockholm