Klockargårds förskola i Söndrum söker barnskötare


Arbetsgivare: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2019-01-28

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.ARBETSUPPGIFTER
Är du en nyfiken och erfaren barnskötare som vill utveckla och utmana både dig själv, dina kollegor och den pedagogiska verksamheten? Då vill vi på Klockargårdsförskola förskola i Söndrum arbeta med dig!

Klockargårdsförskola består av 2 avdelningar dvs en avdelning med yngre barn och en avdelning med äldre barn. Förskolan är utvald till övningsförskola vilket innebär att enheten kontinuerligt får ta emot förskollärarstudenter från Högskolan i Halmstad. Studenterna blir på så sätt en naturlig del av förskolans verksamhet, vilket främjar både förskolan och studenterna såväl teoretiskt som praktiskt.

Vår pedagogiska idé bygger på att vi är en förskola byggd av glädje och trygghet som präglas av lika värde, där alla ges möjlighet att få utveckla sin nyfikenhet och lust och kan vara sig själva och få bli sitt bästa jag.

På vår förskola vill vi att alla i personalgruppen ska vara medupptäckare och kunna se varje enskilt barns behov och möjligheter. Vi uppmuntrar barnen att utforska och vara nyfikna på sin omvärld, själva eller tillsammans med andra.

Tillsammans med arbetslaget deltar du i det systematiska kvalitetsarbetet - att planera, dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla förskolans verksamhet utifrån våra styrdokument.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, engagerad, samarbetsvillig, kreativ och lösningsfokuserad. Vår förväntan är att du tar aktiv del i att barnen, när de lämnar förskolan, är nyfikna och har tilltro till sig själva och sin förmåga. Det är angeläget att samverkan med vårdnadshavare präglas av öppenhet, tillit, delaktighet och respekt.

Verksamheten ska kännetecknas av ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt och vi tar vår utgångspunkt i de pedagogiska relationernas betydelse för barns utveckling och lärande.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Krav: Utbildad barnskötare.
God datavana och IT-kunskaper.

Meriterande: Vi söker en medarbetare med engagemang och ett positivt och reflekterande förhållningssätt som bidrar till ett öppet och socialt klimat. Du är flexibel, tar ansvar och är initiativrik. Du sätter barnen i centrum och är bra på att samarbeta både med kollegor, föräldrar och barn. Du ska gilla utmaningar och jobba utifrån ett lösningsinriktat arbetssätt. Erfarenhet av att arbeta med lärportalen Unikum

Arbeta med människor, Visar intresse och förståelse för andra; Passar in i gruppen och skapar laganda; Uppmärksammar och belönar andras bidrag; Lyssnar, rådfrågar andra och kommunicerar proaktivt; Stödjer och bryr sig om andra; Visar respekt för andra gruppmedlemmars åsikter och bidrag; Utvecklar självinsikt och kommunicerar den öppet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Barnskötare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde under våren 2019, senast augusti. .
Irene Svedin, Lärarförbundet, Telefonnummer: 035-13 67 11
Gunilla Johansson, Kommunal, Telefonnummer: 035-13 45 41
Kyrkogatan 5 Halmstad
Halmstads kommun, Skolområde Norr
Box 153
30105 Halmstad
Ange referens C24774 - 2019


Escape Room Stockholm