Siemens söker erfaren Elkonstruktör!


Arbetsgivare: Skill
Arbetsort: Nynäshamn
Publiceringdatum: 2019-01-28

Vi söker dig som är en erfaren elkonstruktör med kunskaper i Auto CAD. Vill du arbeta tillsammans med Siemens i ett spännande projekt mot Trafikverket? Sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Siemens är ett globalt företag som arbetar med innovativa lösningar för intelligent infrastruktur, hållbar energiteknik, effektiv produktion samt hälso- och sjukvård genom elektrifiering, automation och digitalisering.

Siemens arbetar mot kunder såsom Trafikverket och SL. Idag består det teamet av 15 personer som arbetar med projektverksamhet inom banströmsförsörjning samt signal-och styrsystem mot dessa specifika kunder. Då antalet uppdrag ökar söker vi en självgående senior anläggningskonstruktör för projekt mot Trafikverket. Projektet är beläget i Ösmo inom Nynäshamns kommun, Stockholms län.

Dina arbetsuppgifter
Siemens del i detta projekt är bland annat projektledning, konstruktion, kabelförläggning, montage, installation, provning och idrifttagning. I detta skall kontrollanläggning anpassas och mordaniseras samt ställverk bytas ut. Vidare ska även förläggning och anslutning ske av kraftkablar, kommunikationskablar och jordlinor.

Arbetsuppgifter som ingår i denna roll är bland annat:

• Elkonstruktion med tillhörande dokumentation i tilldelat projekt inom ramen för projektets omfattning
• Konstruera/konfigurera Site anpassat elunderlag för tex reläskydd, batterisystem, ställverk, konstrollskåp, relälogik e t c.
• Kretschemaritning i ritverktyget, Elmaster (Auto-Cad)
• Ta fram konstruktionsunderlag såsom kabellista, part- och förbindningstabeller, skåpslayouter, apparatlistor osv. samt allmänna underlag såsom t.ex. stationslayout, översiktsschemor, reläblocksschema och förreglingslogikschema

I rollen som Elkonstruktör är du teknisk ansvarig för gränssnitt mellan olika teknikdiscipliner med avseende på elkonstruktion. Vidare ingår även granskning av el dokumentation från underleverantörer samt att vara teknisk ansvarig för gränssnitt mellan olika teknikdiscipliner med avseende på elkonstruktion.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du:
• Har utbildning och erfarenhet inom elkonstruktion
• Har erfarenheter inom Elmaster (Auto CAD) samt med fördel driftsättning av kontrollanläggning
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Har god samarbetsförmåga och är professionell i ditt arbetssätt

Vi ser att du är en självgående senior elkonstruktör. Du har erfarenhet av projekt gärna mot Trafikverket och är van att arbete med liknande krav. Vi förutsätter att du är intresserad av elkonstruktion, att du vill hitta lösningar på tekniska problem samt att du är noggrann i ditt arbete.


Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start snarast. Uppdraget sträcker sig på 4 månader men kan komma att förlängas under projektetsgång.

Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Malin Jangenteg, malin.jangenteg@skill.se.

Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Arbetslivserfarenhet

Elkonstruktör: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, 3-6 månader
Nettovägen 6
Skill
Nettovägen 6
17588 Järfälla
Ange referens 4040


Escape Room Stockholm