SÄLJARE MED REGIONSANSVAR


Arbetsgivare: Svenska Alarm
Arbetsort: Kävlinge
Publiceringdatum: 2019-01-31

OM SVENSKA ALARM
Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer snabbt. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för både privatpersoner och företag.
www.SvenskaAlarm.se/jobb
SÄLJARE MED REGIONSANSVAR
Gillar du att kunna tjäna bra med pengar? Här är säljjobbet för dig! Nu finns chansen att få ditt drömjobb i ett säljorienterat bolag som för tredje året i rad blivit utnämnt till snabbväxande Gasellbolag av Dagens industri.

Frihet får du, ansvar tar du och som belöning kommer du att kunna tjäna väldigt bra med pengar!


VAD SKA DU GÖRA?
Vi har en växande efterfrågan i din region och behöver en säljare som kan ta eget ansvar och bearbeta kunderna. Det innebär att du använder dig av ditt nätverk och bokar upp säljmöten, medverkar på årsmöten hos bostadsrättsföreningar och gör hembesök hos grannarna till kunder som har köpt ett nytt smart larm från Svenska Alarm.

Du ska leverera bra säljresultat. Viljan har du – utbildning, coachning och branschens högsta provisionsersättning får du av oss!KOMPETENSKRAV
* Vill bli stjärnsäljare
* Kan arbeta under frihet och ta eget säljansvar
* Ta ansvar för en egen region och driva försäljningen där


ANDRA KRAV
* Prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister.


DIN ARBETSPLATS
På Svenska Alarm blir du en del av ett taggat säljteam. Du utgår hemifrån och tar egen bil till kundmöten. Stöttning och hjälp finns alltid nära till hands och försäljningschefen är bara ett samtal bort.
ANSÖKAN
Är du vår säljare med regionsansvar? Ansök idag!

Om lön

Rörlig

Om anställningsvillkor

Heltid
Tills vidare
Malin Olsson, Telefonnummer: 0763-146838
malin@svenskaalarm.se
Box 21049
Svenska Alarm
Box 21049
20021 Malmö


Escape Room Stockholm