Överläkare/specialistläkare inom dermatologi


Arbetsgivare: Frölunda Specialistsjukhus, Hudmottagningen
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-02-04

Frölunda Specialistsjukhus bedriver idag planerad specialistsjukvård måndag-fredag inom ett flertal specialiteter med tillgång till operationsenhet och övervaknings/ uppvakningsenhet. Vi värnar om att ha en förtroendefull dialog med våra patienter, utvecklar ständigt våra vårdprocesser och uppnår goda medicinska resultat. Nu rustar vi för framtiden och några år kommer det att stå klart ett nytt specialistsjukhus och ett dagkirurgiskt center i Högsbo som kommer att ersätta nuvarande verksamhet vid Frölunda torg. Det nya specialistsjukhuset blir en viktig del i utvecklingen av den nära vården och som medarbetare erbjuds du många olika möjligheter till utveckling och stimulerade arbetssätt. Vi vänder oss till dig som vill vara med och forma framtidens närsjukvård i Göteborg.Hudmottagningen bedriver både dermatologisk mottagning och operationsverksamhet.

Mottagningen är utrustad med ljusbehandlingsenhet. Hudtumörer står för cirka hälften av mottagningarnas besök. Ett väl utvecklat samarbete finns med kirurgi- och öron-näsa-hals-mottagningen. Välkommen till en liten, trivsam arbetsplats med kunniga medarbetare i teamet och med korta beslutsvägar, där du kan vara med och utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår såväl öppenvårdsmottagning som polikliniska operationer av hudtumörer. Varje läkare är processansvarig för en eller flera specifika diagnosgrupper. Arbetet bedrivs i team med övrig personal.

Kvalifikationer
Specialistkompetens inom dermatovenereologi gärna med bred klinisk erfarenhet inom dermatologi. Vi värdersätter kunskap, samarbetsförmåga och intresse av verksamhetsutveckling.Villkor
Måndag-fredag

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Arbetslivserfarenhet

Specialistläkare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%, sysselsättningsgrad kan diskuteras. Tillträde: Efter överenskommelse
tillsvidareanställning
Vårdenhetsöverläkare Johan Dahlén Gyllencreutz, Telefonnummer: 070-3573100
Verksamhetschef Matilda Berntsson, Telefonnummer: 070-0823686
Vårdenhetschef Marita Åvall, Telefonnummer: 070-0816796
Marconigatan 31
Frölunda Specialistsjukhus, Hudmottagningen
Marconigatan 31
42122 Västra frölunda
Ange referens 2019/97


Escape Room Stockholm