Sjuksköterska till neurologisk rehab i aktiv miljö, 100%


Arbetsgivare: Rehab Station Stockholm AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-02-04

Rehab Station Stockholm erbjuder rehabilitering av hög kvalité i en stimulerande och kreativ miljö. Vår verksamhet bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Den grundas på engagemang, kompetens, nytänkande och gott bemötande. Vår vision är att vara förebild för framtidens rehabilitering. Vill du vara med och hjälpa oss att komma dit?

.

Sedan 1987 har Rehab Station Stockholm bedrivit medicinsk rehabilitering för personer med ryggmärgsskador, ortopediska skador, stroke, multipel skleros samt allmän neurologi. Det nya Rehabcentret ligger i Hagaparken.

Rehab Station har 3 vårdavdelningar med totalt 50 patientrum.

Vi arbetar i interdisciplinära team, med specialisering i neurologi där din medicinska kompetens betyder mycket för rehabiliteringsarbetet. Du kommer främst att möta personer med olika neurologiska sjukdomar och skador, t ex ryggmärgsskador, stroke, MS, sår och ortopediska skador/multitrauman.

Din profil:
Vi söker Dig som är sjuksköterska och vill arbeta med neurologisk rehabilitering i en aktiv och levande miljö. Erfarenhet av akut neurologi och/eller neurologisk rehabilitering är ett meriterande men inte ett krav. Vi ser mycket till personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att ha en positiv inställning och ett prestigelöst arbetssätt. Att vara flexibel och arbeta med patienter med blandade diagnoser ser vi som omväxlande och roligt. Vi jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade genom utbildningar och kurser.

Vi använder oss av kollektivavtal med individuell lönesättning.

Andra förmåner:
Friskvårdsbidrag samt friskvårdtimme och personalträning. Flextid.


Vi ser fram emot din ansökan!

Läs gärna på: https://www.facebook.com/Rehab-Station-StockholmRehab Station Stockholm är ett helägt dotterbolag till Praktikertjänst AB.

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Emelie Eklund, biträdande operativchef, Telefonnummer: 08-55544015
Frösundaviks Allé 13 16970 Solna
Rehab Station Stockholm AB
Frösundaviks Allé 13
16970 Solna


Escape Room Stockholm