Sjuksköterska på jakt efter nästa utmaning? Vi har jobbet för dig!


Arbetsgivare: Göteborgs Stad , SDF Västra Göteborg
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-02-04

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

ARBETSUPPGIFTER
Vi säger inte bara att vi har ett intresse för människorna vi möter, vi visar det genom våra handlingar i vårt dagliga arbete. Med hjälp av oss ska det bli lättare för våra äldre att bo kvar och känna trygghet i det egna hemmet.

Har du också ett genuint intresse för människor och vill vara med oss och leverera en fantastisk service i hemsjukvården? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vårt team i Västra Göteborg söker nu engagerade sjuksköterskor som är redo för en ny, rolig och givande utmaning! Vi har lediga tillsvidaretjänster samt vikariat mot ordinärt boende, särskilt boende och funktionshinder.

Som sjuksköterska i hemsjukvården utför du ordinationer av läkare eller efter egen bedömning. Uppdragen utförs som hembesök eller delegerad arbetsuppgift till omvårdnadspersonal.

Som sjuksköterska hos oss har du ett övergripande ansvar att leda det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget. Det innebär bland annat:
• Leda det medicinska arbetet och göra självständiga bedömningar av sjukvårdsinsatser
• Samverka i tvärprofessionella team, såväl internt som externt.
• Arbeta med avvikelser och dokumentation
• Handleda, delegera och undervisa i hälso- och sjukvårdsinsatser
• Samverka och kommunicera med både interna och externa aktörer
• Identifiera och förebygga risker i vården samt kartlägga patientens behov av hälso- och sjukvårdsinsatser

Arbetet sker i första hand på dagtid 7.30-16.00, men det ingår även kväll 15.00-21.30 och helgtjänstgöring var 4:e till var 5:e helg.

Hos oss är patienten alltid vårt största fokus och vårt engagerade team jobbar alltid för att leverera en mycket god service.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen med ett genuint intresse för att jobba med människor och målgruppen.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som sjuksköterska i hemsjukvård eller i ett liknande uppdrag.

B-Körkort för manuell växellåda är ett krav och tidigare erfarenhet kan vara meriterande.

Du ska ha god datorvana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Har du erfarenhet av att handleda och undervisa personal är det meriterande. Du är trygg i din profession, tar ansvar och har ett reflekterande förhållningssätt. Du är entusiasmerande och har god problemlösningsförmåga. Du ska ha lätt för att samarbeta och sätta patienten i fokus.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen till hemsjukvården som värnar om samarbete och god gemenskap!

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Individuell lönesättning.

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Schema.
Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.
Christina Nyberg Larsson, Enhetschef, Telefonnummer: 031-366 56 79
christina.nyberg-larsson@vastra.goteborg.se
Margareta Åkerlund, Enhetschef SÄBO/Funktionshinder, Telefonnummer: 070-785 05 74
margaretha.akerlund@vastra.goteborg.se
Anne Häggendal, Vårdförbundet, Telefonnummer: 031-3664800
Torgny Segerstedtsgatan 90
Göteborgs Stad , SDF Västra Göteborg
Box 334
42123 Västra Frölunda
Ange referens A848348


Escape Room Stockholm