Tekniker inom relining till Tubus System i Lidköping


Arbetsgivare: Tubus System AB
Arbetsort: Lidköping
Publiceringdatum: 2019-02-05

• Du är en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service.
• Du har vana av att hantera verktyg från tidigare arbete eller fritid.
• Du har B-körkort och behärskar svenska väl.
• Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så behöver du kunna resa i tjänsten; ofta på veckobasis (måndag-torsdag) och ibland enbart över dagen.
Är du en praktiker som vill ha ett fritt arbete med eget ansvar?

Vi söker dig som vill lära dig vårt hantverk och vara med och arbeta ute i vår produktion där vi bygger nya rörledningar i de gamla befintliga rören. Du arbetar som regel i lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Arbetet är omväxlande och du möter nya människor dagligen.
I dina arbetsuppgifter ingår bl a arbete med verktyg och maskiner då du förbereder och bygger upp den nya rörledningen samt hantering av kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta in dig i vårt hantverk genom en gedigen introduktion i yrket. Vi vill investera långsiktigt och vi vill att du har samma inställning.
Vi lär dig bygga nya rör genom Tubus Systems reliningsmetod som ger dig en diplomerad yrkesutbildning och certifiering. Med dessa kunskaper arbetar du sedan vidare hos oss ute i vår produktion med fortsatta utvecklingsmöjligheter.

Att arbeta på Tubus System:
Vi vill ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att de ska kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Det är också en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer till oss och är goda referenser. För att uppnå detta jobbar vi med kvalitet som högsta prioritet i alla arbetsmoment. Vårt ägarskap styrs av personer som är aktiva i bolaget och måna om vår gemensamma framtid.
Tubus System arbetar sedan 1998 med relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan. Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter. Vi är idag över 100 noga utvalda medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien. Läs mer: www.tubussystem.se
Pär Herngren, Distriktschef, Telefonnummer: 0510-54 77 15
Sockerbruksgatan 11C
Tubus System AB
Sockerbruksgatan 11C
53140 Lidköping
Skicka din ansökan direkt, då vi genomför intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat, vilket kan komma att ske innan sista ansökningsdag.


Escape Room Stockholm