Lärare i åk 4-6 till Gläntanskolan i Helsingborg


Arbetsgivare: Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde 1
Arbetsort: Helsingborg
Publiceringdatum: 2019-02-06

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Gläntanskolan är en grundskola som är belägen i Ödåkra, i norra delen av Helsingborg. Det är enkelt att sig hit via allmänna kommunikationsmedel. Atmosfären på skolan, som består av ca 400 elever i F-9, präglas av härlig ambition och god kamratanda. Skolan består av moderna lokaler anpassade för flexibel undervisning i ett expansivt område. Som ett resultat av Gläntanskolans ökande popularitet har skolan under 2018 fått en ny tillbyggnad för fritidshemmet och f-3.

Du kommer vara med och utveckla våra ledord samarbete- trygghet- ansvar- relation- kunskap (STARK). Hos oss på Gläntanskolan växer du dig som elev S.T.A.R.K från förskoleklass tom åk 9. Vi söker därför nya hängivna medarbetare som vill vara med och utveckla morgondagens skola.

ARBETSUPPGIFTER
På Gläntan välkomnas du till en arbetsplats där man ser positivt på kreativa idéer, har korta beslutsvägar och du som pedagog får stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi söker nu dig som vill ta dig an det roliga uppdraget att undervisa våra elever i årskurs 4 i Sv/SO.

I uppdraget kommer du tillsammans med dina kollegor att driva och utveckla undervisningen. Är du nyutexaminerad finns det goda möjligheter till mentorskap från engagerade och erfarna pedagoger.

Vi är en pulserande växande skola där vi i skolledningen i nära samarbete med personalen utvecklas till att bli framtidens digitala skola. Vår senaste satsning är aktiva lärmiljöer med fokus på hälsofrämjande insatser som ligger i linje med vår vision.

Hos oss arbetar vi ämnesövergripande och tror på ett kollegialt lärande. Vi arbetar i små effektiva team med små undervisningsgrupper. Vill du vara vår medkollega? Här har du stora möjligheter att forma ditt uppdrag och undervisning och samtidigt utvecklas som person. Vi vill att du lyckas!

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i SV/SO i åk 4-6. Det är viktigt för oss att du har erfarenhet av undervisning inom mellanstadiet, men som nyutexaminerad är du naturligtvis också attraktiv för oss.

Du använder pedagogisk dokumentation som metod för att öka den egna medvetenheten om arbetet i skolan. För att utveckla din praktik analyserar och reflekterar du gärna, ofta tillsammans med kollegorna i arbetslaget.

För dig är modern teknik ett självklart val i rollen som pedagog. Att utveckla elevernas kreativitet bland annat med hjälp av IKT-verktyg är för dig en betydande del i ett inkluderande arbetssätt. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och nya pedagogiska rön för att utveckla undervisningen.

För att passa för uppdraget och trivas hos oss på Gläntan krävs det att du har förmågan att bygga goda relationer. Vi kommer också förvänta oss att du är kreativ och strukturerad i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och tar gärna till dig andras idéer.

Vi erbjuder dig:
- En arbetsplats med intressanta och utvecklande arbetsuppgifter.
- En arbetsplats med hjärta, öppenhet, gott bemötande och mångfald.
- En arbetsplats som stimulerar till kreativitet, lärande och utveckling.
- En arbetsplats där vi förespråkar en god balans mellan arbete och fritid.

Vill du bli vår nya kollega? Vi vill växa och utvecklas med dig - välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ulrica Ekstrand, Rektor
ulrica.ekstrand@helsingborg.se
Lärarnas riksförbund, Telefonnummer: 042-10 59 98
Lärarförbundet, Telefonnummer: 042-10 54 94
Kontaktcenter Stortorget 17 Helsingborg
Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde 1
.
25189 Helsingborg
Ange referens C25010


Escape Room Stockholm