Ledigt jobb som cnc-operatör i Älvsjö


Arbetsgivare: Manpower AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-02-06

Det här är ett konsultuppdrag som varar minst sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad kommer du att göra som CNC-operatör?

Du kommer arbeta med

* Maskinbearbetning
* Montering
* Kapning
* Svarvning
* Fräsning
* Borrning
* Slipning
* Tillse att arbetet möter uppsatta kvalitets- och leveranskrav

Det är ett stundtals utmanande jobb som sker i högt tempo och du kommer arbeta med engagerade och kunniga kollegor. Arbetet är på heltid, 2-skift förmiddag och kväll.

Är önskan att leverera kvalitet i allt du gör något som driver dig? Och har du ett sinne för problemlösning, ta chansen nu! Vår internationella och framgångsrika uppdragsgivare i Älvsjö som tillverkar hydraulikcylindrar söker nämligen en CNC-operatör på heltid. Känns det som ett jobb för dig? Vi tillsätter tjänsten löpande så skicka in din ansökan så fort du kan!

Den vi söker

Vi söker dig som är kunnig, nyfiken, noggrann och positiv. Du har ett intresse för problemlösning och utvecklingsarbete. Vidare tror vi att du är effektiv, självgående och stresstålig. Du motiveras av önskan att leverera kvalitet i allt du gör och har ett helhetstänk.

Vi söker dig som:* Har truckkort
* Säkra Lyft utbildning
* God fysik då tunga lyft kan förekomma
* Har ett par års arbetslivserfarenhet inom industri eller verkstad
* Har god svenska i tal och skrift
* Har grundläggande kunskaper i engelskaKan du tyska är det meriterandeErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Åsa Tiderman, 08-736 29 84. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Om lön

Not Specified

Om anställningsvillkor

Heltid
Permanent
Åsa Tiderman, Telefonnummer: +4687362984
asa.tiderman@manpower.se
Södermalmsallén 36
Manpower AB
11863
11863 0180
Ange referens ba6c029d-7475-


Escape Room Stockholm