Installationselektriker - Entreprenad


Arbetsgivare: Boost Technical Power Sweden AB
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2019-02-18

Boost är ett tjänsteföretag inom el- och installationsbranchen. Vi har nu stor efterfrågan på elektriker.
Vi söker duktiga elektriker med utbildning från elprogrammet och som innehar ECY certifikat.
Som person är du noggrann och bra på att ta emot instruktioner. Du har en mycket god samarbetsförmåga och ett eget driv.
I ditt arbete kommer du ha mycket kundkontakt där social kompetens är viktigt för att skapa goda relationer och vara representativ för företaget.

Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, tar till dig ny teknik och är en problemlösare. Du är självgående som person och sätter dig snabbt in i nya situationer. Det är viktigt att du är kommunikativ, noggrann och brinner för yrket som elektriker. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och fungerar lika bra självgående som i team.

• Svenska i tal och skrift
• Utbildning inom el

Som elektriker inom entreprenad kommer du att arbeta i en varierande vardag där du ofta själv eller tillsammans med andra planerar, samordnar och utför dina entreprenaduppdrag och övrigt driftunderhåll. I dina arbetsuppgifter ingår även att rapportera eventuella avvikelser eller bristfälligheter i material och arbeten. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande. Boost Technical Power är ett tjänsteföretag som är specialister inom el-, telecom och larmbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet), samt goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort och brett kontaktnät.

PÅ Boost värdesätter vi noggrannhet och korrekt uppträdande i alla situationer utifrån företagets värderingar.

Kompetenser

• Installationsteknik
• Elteknik

Arbetslivserfarenhet

Installationselektriker: 1-2 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

Du kommer ha din anställning på Boost och arbeta hos vår kund.
Marie Andersson, Konsultchef, Mobilnummer: 0705443604
marie@boosttp.se
Marcus Andersson, Konsultchef, Telefonnummer: 0730576001
marcus@boosttp.se
Industrigatan 31
Boost Technical Power Sweden AB
Industrigatan 31
21228 MALMÖ
Maila CV och personligt brev till oss där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för den tjänsten och skicka till: jobb@boosttp.se. Märk rubriken på ditt mail med: Elektriker inom entreprenad Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten så fort som möjligt.


Escape Room Stockholm