Sjuksköterska/distriktssköterska, Vårdcentralen Cityhälsan Centrum


Arbetsgivare: Region Östergötland
Arbetsort: Norrköping
Publiceringdatum: 2019-02-18

Cityhälsan Centrum är en av Norrköpings mest centralt belägna vårdcentraler med cirka 14 500 listade personer. På vårdcentralen arbetar vi mot kontinuitet och har flera tvärprofessionella arbetssätt för att tillsammans ge en personcentrerad vård. Vi arbetar metodiskt med utveckling.

Vi har även valt att profilera oss på vår enhet och vi arbetar utifrån några övergripande områden:


• E-hälsa: Vi är en av två E-vårdcentraler i Primärvårdcentrum. Vi kommer närmaste året utveckla möjligheterna för patienterna att besöka oss digitalt för att möta framtiden och optimera handläggningen av våra patienter. Vi tror detta kommer gagna patienterna, men även bidra till en god arbetsmiljö.
• Integrerad beteendehälsa: Vi har ett tätt och smidigt samarbete med våra psykologer och undviker medikalisering.
• Utöver detta har vi även en äldremottagning för de sköraste äldre och särskilt utsedd sköterska för det samt en överläkare från geriatriska kliniken.
• Vi har också en framgångsrik utbildningsmottagning för läkare och vi arbetar framgångsrikt och strukturerat i tvärprofessionella team.

Det är viktigt för oss att ha en stimulerande, varm och positiv arbetsmiljö med öppet klimat och delaktighet i beslutsprocesser.

Vill du arbeta tillsammans med oss på en av Region Östergötlands mest framtidsorienterade vårdcentraler?

Arbetsbeskrivning
Vi har nu möjlighet att rekrytera ytterligare en distriktssköterska/sjuksköterska. I din roll på vårdcentralen har du ett omväxlande arbete, då vårdcentralens breda uppdrag gör att du stöter människor i alla livets faser och med stor variation av åkommor. Du kommer bedriva sköterskemottagning, där du mäter blodtryck, lägger om sår, sköter urinkatetrar och centrala infarter etcetra. Du kommer också att arbeta med bedömningar, både på plats och per telefon. Under 2019 kommer vi även prova ett digifysiskt arbetssätt då vi möjliggör patientbesök via digitala lösningar när det är optimalt eller på plats när det behövs, det blir således ett digifysiskt arbetssätt. Du kommer även att arbeta som resurssköterska, och i samarbete med resursläkaren eller resurspsykolog ta hand om det akuta som sker på vårdcentralen. Vi är öppna för diskussion om du har särskilda intresseområden eller något du skulle vilja utveckla. Vi har nyligen skapat en ny roll, sköterskesekreterare, för att du som sköterska ska kunna ägna dig så mycket som möjligt åt patientarbete.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är vidareutbildad distriktssköterska/sjuksköterska med erfarenhet eller genuint intresse för primärvård. Primärvårdserfarenhet och distriktsköterskeutbildning är meriterande. Legitimerad sjuksköterska med kompetens för specialistmottagning, exempelvis diabetes, är också meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en positiv person som har lätt för att samarbeta. Du är engagerad och intresserad av primärvård och primärvårdens utveckling. Färdigheter i det svenska språket är en förutsättning för att kunna arbeta i denna roll.

Anställning och information
Tillsvidareanställning. Vi erbjuder dig en introduktion som är anpassad för dina behov. Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef/legitimerad sjuksköterska, Adam Solheim, 010-104 42 96, adam.solheim@regionostergotland.se

Verksamhetschef/specialist i allmänmedicin, Maud Holmgren, 010-104 42 86, mailto:maud.holmgren@regionostergotland.se
Maud nås enklast via mail och kan gärna ringa upp om du har frågor.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 11 mars 2019. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Endast dagtid
Heltid eller enligt överenskommelse
Gamla Lasarettsgatan 18
Region Östergötland
Gamla Lasarettsgatan 18
60182 Norrköping


Escape Room Stockholm