Redovisningsekonom - Skruf Snus


Arbetsgivare: VEM Rekrytering
Arbetsort: Sävsjö
Publiceringdatum: 2019-02-19

Skruf Snus AB är Sveriges näst största snustillverkare med över en miljard i omsättning 2017. I 14 år har Skruf Snus AB tillverkat och sålt högkvalitativa snusprodukter på den svenska och norska marknaden under varumärkena Skruf, Knox och Smålands Brukssnus. Numera ingår Skruf Snus i den globala koncernen Imperial Brands. Skruf Snus AB är ett entreprenöriellt företag som växer kraftigt varje år. I Sävsjö sysselsätter företaget nu drygt 200 anställda i nybyggda lokaler med ambitionen att bli regionens bästa arbetsgivare.
www.skruf.se

Skruf Snus fortsätter sin tillväxtresa och söker just nu efter en drivande och kommunikativ redovisningsekonom.

Som redovisningsekonom har du ett helhetsansvar för leverantörsreskontra, anläggningsregister, och kalkylering av produktkostnader. I rollen kommer du arbeta med projekthantering och projektbokföring samt vara drivande i olika utvecklingsprojekt. Du arbetar nära Shared Service Center för att säkerställa korrekt leverantörsreskontra. I rollen kommer du även vara delaktig i framtagning av månads- och årsbokslut samt budgetuppdateringar. Du ingår i ett team om tre personer och rapporterar till Fabrikscontrollern.

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper inom Excel och Power Point, meriterande är erfarenhet av arbete i internationella koncerner och inom tillverkande industri. Du är en person som trivs med eget ansvar, är noggrann samt arbetar strukturerat. För rollen är det viktigt att du har goda samarbetsegenskaper och trivs med att jobba i ett växande företag med högt tempo, vilket ställer krav på din förmåga att vara en flexibel och prestigelös lagspelare. För att lyckas i rollen är du kommunikativ och pedagogisk samt duktig på att skapa bra relationer då du jobbar mot många olika kontaktytor. Då Skruf Snus är en internationell organisation krävs goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Placeringsort är Sävsjö.

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se . För mer information kontakta Lisa Florby på 036-570 11 91 eller Bo Arberg på 036-570 11 87.
Arbetslivserfarenhet

Redovisningsekonom: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

.

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
.
VEM Rekrytering
.
57621 Sävsjö


Escape Room Stockholm