Mottagningssjuksköterska/Dagtid/Borås


Arbetsgivare: Svea Vaccin AB
Arbetsort: Borås
Publiceringdatum: 2019-02-22

Om dig

Du bör vara stresstålig och ha ett gott bemötande gentemot våra kunder. Vi ser att du har ett professionellt förhållningssätt och är trygg i din yrkesroll. Uppdraget förutsätter att du är van vid att ta egna initiativ samt att du kan ta ansvar och arbeta självständigt. Samtidigt är det viktigt att du kan samarbeta med andra. Då uppdraget innebär mycket kommunikation ska du ha lätt för att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Svea vaccin AB, Nordens ledande Vaccinationskedja Söker Leg. sjuksköterskor till vår mottagning i Borås med intresse för lätt akut medicin, tropiska sjukdomar, reserådgivning samt vaccinering av vuxna och barn. Du kommer att få ett roligt, omväxlande och självständigt arbete. Arbetet innebär att träffa kunder som vill vaccinera sig för t ex utlandsresor samt ge reserådgivning. Du kommer att få både intern och extern utbildning i resemedicin. Du har olika kliniska arbetsuppgifter, eget ansvar för mottagningen, administration och telefonrådgivning. Arbetstiderna är vardagar 10-18:30 och varannan lördag 10-15. Arbetet som mottagningssjuksköterska är kvalificerat och självständigt.

Om oss

Svea Vaccin - Alltid nära dig Svea vaccin grundades 2005 på Sveavägen 16 i Stockholm. I dag har Svea vaccin mottagningar i Stockholmsområdet, Lund, Örebro, Karlstad, Umeå, Sundsvall och Malmö. På Stockholms Centralstation, erbjuder vi både vaccination och lättare akutsjukvård. Vår vision är att våra vaccinationsmottagningar alltid ska finnas nära kunden, med bibehållen hög kvalitet, god tillgänglighet och patientsäkerhet. Vi som arbetar på mottagningarna är specialistläkare och sjuksköterskor med särskild kompetens för att ge reserådgivning och vaccinering av vuxna och barn inför resor till utlandet. Vi utför också vaccinering mot TBE, Influensa, Gula febern inklusive intyg samt utfärdar recept på malariaprofylax.
Svea Vaccin AB
Escape Room Stockholm