Fälttekniker inom Ledningsanvisning till Geomatikk i Jönköping


Arbetsgivare: GEOMATIKK SVERIGE AB
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2019-02-22

Vi ser gärna att du som söker har hög initiativförmåga, arbetsmoral, är lösningsorienterad och trivs med ansvaret som tjänsten kräver. Vi tror att du som söker är en person som vill ha utvecklingsmöjligheter och jobba långsiktigt hos oss.

För att trivas i rollen bör du tycka om att vara utomhus, jobba självständigt och ha lätt för att kommunicera. Har du utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet kopplat till området kan detta ses som meriterande, men det är inget krav.
Som fälttekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att markera ledningsnät i fält på uppdrag av olika nätägare. Med hjälp av modern teknik och mätinstrument, kommer du att identifiera och märka ut kablars positioner inför markarbeten. Inmätning av ledningsnät samt andra relaterade uppdrag hör också till arbetsuppgifterna.

Arbetet som fälttekniker är självständigt, vilket innebär att du i stor utsträckning planerar arbetet utifrån företagets intresse på egen hand. Geomatikk tillhandahåller servicebil och tekniska verktyg såsom dator, mobil och mätinstrument. Servicebilen kommer att fungera som ”ditt kontor”. Det är den du utgår från vilket kräver en flexibilitet och ett ordningssinne.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten ska vara bosatt i eller i närheten av Jönköping.
Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el, telefoni eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Som fälttekniker förebygger du dessa skador genom att markera var ledningar ligger i samband med markarbeten. Rollen innebär ett stort personligt ansvar och mycket frisk luft! Du spenderar arbetsdagen ute i fält med bilen som kontor.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande och föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi har på kort tid gått från några få till ca 350 medarbetare och blivit den ledande aktören i Sverige. Geomatikk ingår även i den norska Geomatikksgruppen.

Se inspirerande kortfilmen om Geomatikk: https://lnkd.in/ef55peD
Läs mer om företaget: www.geomatikk.se

Magnus Friberg, Fältchef, Mobilnummer: 070-3807172
magnus.friberg@geomatikk.se
STRÖMMAVÄGEN 2
GEOMATIKK SVERIGE AB
STRÖMMAVÄGEN 2
80309 GÄVLE
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så ansök gärna redan nu. Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta Magnus Friberg rekryterande chef på 070-3807172 eller magnus.friberg@geomatikk.se.
Ange referens Fälttekniker Jönköping


Escape Room Stockholm