Lärare åk 7?9 i Svenska & Engelska ämnen, Anders-Olof skolan i Hammarstrand


Arbetsgivare: Ragunda kommun
Arbetsort: Ragunda
Publiceringdatum: 2019-02-28

Ragunda kommun är belägen i den östra delen av Jämtland - mellan hav och fjäll, mittemellan Östersund och Sundsvall. Landskapet är slående vackert med djupa dalar, höga berg och öppna landskap. Vildhussens verk med Döda fallet samt den thailändska paviljongen i Utanede är några av våra kända turistattraktioner. I kommunen bor ungefär 5 500 personer, koncentrerade kring tre tätorter. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort och köer drabbar oss sällan. Kommunen är själv en av de största arbetsgivarna med ca 500 arbetstillfällen. Ragunda kommun värnar sedan 2013 om tobaksfria arbetsplatser i hälsofrämjande syfte. Läs mer om oss på www.ragunda.se

Vi söker nu en lärare i svenska och engelska till Anders-Olof skolan i Hammarstrand. Denna tjänst är placerad i arbetslag 7?9. Lärarexamen i aktuella ämnen är ett krav. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter och ingår i arbetslaget för de högre årskurserna, där du arbetar för att utveckla verksamheten. Då arbetet sker i arbetslag krävs att du har god samarbetsförmåga vilket även är viktigt för att kunna ha ett gott samarbete med vårdnadshavare och övriga nyckelpersoner.

Anders-Olof skolan i Hammarstrand har ca 250 elever åk 4?9. På skolan arbetar 35 lärare och assistenter. Skolan kännetecknas av att alla känner varandra och stämningen är mycket god mellan elever och vuxna. Skolan är organiserad i två arbetslag, 4?6 och 7?9, denna tjänst är placerad i AL 7?9.

Kvalifikationer
Lärarexamen eller motsvarande i svenska och engelska ämnen. Meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta med barn som är i behov av särskilt stöd.
Vi söker dig som har en positiv livssyn och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor:
Tillsvidaretjänst på 100 % med start 19-08-12
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysning
Rektor
Anna Schönning 0696-68 22 02
anna.schonning@ragunda.se
Fackliga representanter nås via växeln 0696-68 20 00

Inför rekryteringsarbetet har Barn- och utbildningsavdelningen tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med Din ansökan inklusive cv och personligt brev senast 2019-03-31 www.hrsupporten.se/ragunda.php

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön
enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Rektor Anna Schönning, Telefonnummer: 0696-682202
Centralgatan 55
Ragunda kommun
Centralgatan 55
84432 HAMMARSTRAND
Ange referens Lärare 7-9 SV/ENG AO 10


Escape Room Stockholm