Junior javautvecklare som vill jobba i teknikens framkant inom Telecom!


Arbetsgivare: Alten Sverige AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-03-01

Nu söker vi en ambitiös Java-utvecklare som vill jobba med en av våra kunders system för bland annat automatiserade nätleveranser, nätinventariehantering, nätstatistik, integrationer med telefonisystem, samt kundweb.

Den här kunden strävar efter att ligga i teknikens framkant och arbetar i en Javabaserad Microservice-miljö där systemen huvudsakligen utvecklas med Java (börjar snart migrera till Java 10), Spring, Spring boot, jQuery och Angular, även tekniker såsom NodeJS och Ruby används. Utvecklingsmiljön är uppbyggd kring Intellij IDEA, Maven, Git och Gitlab.

Totalt arbetar ca 55 utvecklare och arkitekter på utvecklingsavdelningen. Dessa är uppdelade på mindre utvecklingsteam där utvecklingen sker enligt SCRUM.


Kompetenskrav:

- Högskoleutbildning.

Mycket goda kunskaper i:

- JavaGoda kunskaper i:

- Javascript

- Typescript

- CSS

- HTML

- Spring eller Spring Boot

För att du ska klara av just denna position så krävs det god kunskap i Svenska.För mer information kontakta ansvarig chef: Sanna.AxellBlomberg@alten.se

Vi ser fram emot att få din ansökan!

OBS! Mellan datumen 23/12/2018- 7/1/2019 kan urvalsprocessen ta längre tid än vanligt, detta på grund av semestertider. Vi kommer att hantera alla ansökningar så fort vi är tillbaka!

Arbetslivserfarenhet

Systemutvecklare / Programmerare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidareanställning
HR-avdelningen, Alten
Theres Svenssons gata 15, Göteborg
Alten Sverige AB
Theres Svenssons gata 15
41755 Göteborg


Escape Room Stockholm