Sjuksköterska till akutmottagningen


Arbetsgivare: Region Sörmland
Arbetsort: Eskilstuna
Publiceringdatum: 2019-03-01

Akutmottagningen, Mälarsjukhuset Eskilstuna (MSE)

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Är du en sjuksköterska som gillar att vara i händelserna centrum? Trivs du med att samarbeta med andra och är mån om att ha patienten i fokus? Då kanske du är vår nya kollega! Vi erbjuder dig en trygg anställning med goda karriärmöjligheter.

Välkommen till Eskilstuna vid Mälarens strand, den idylliska mellanstora staden med industrianor och Eskilstunaån som rinner genom stadskärnan. Här finner du allt du kan önska och om ändå något saknas så finns Stockholm bara en timme ifrån staden med antingen god tågförbindelse eller bil via E20. Akutklinikens Vision är ” På Akutkliniken arbetar vi alla tillsammans med patienten i fokus”. Vårt mål är att patienten ska känna sig trygg, få rätt vård och behandling, samt känna sig hjälpt efter sitt besök hos oss. Vi strävar hela tiden efter att utveckla och förbättra vår arbetsätt så det möter patientens behov. Vi har på Mälarsjukhuset en akutverksamhet som är öppen 24-07. Här arbetar vi i team med bland annat akutläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, paramedicin och kurator. Vi erbjuder möjligheter att arbeta som första kontakt för den akut sjuka patienten på Akutmottagningen. Några av våra kollegor roterar även till akutvårdsavdelningen och Intermediärvårdsavdelningen, för en varierad arbetsmiljö och en möjlighet till att bredda sin kunskap inom vår klinik.

Vi jobbar för att vår arbetsmiljö ska bli så bra som möjligt. Bland annat ser vi över arbetssätt, bemanning och planerar för vår nya akutmottagning som ska stå klar 2023.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar i team tillsammans med undersköterska och läkare. I arbetet ingår bland annat bedömning av akut sjuka patienter, läkemedelshantering, dokumentation, omvårdnad och viss arbetsledning. Vi erbjuder inskolning och kontinuerliga utbildningar för att du ska känna dig trygg och utvecklas i din roll. Välkommen till en framåtlutande klinik!

Din kompetens
Vi söker drivna, positiva, legitimerade sjuksköterskor. Om du har vidareutbildning inom akutsjukvård, anestesi, distriktsköterska eller barn ser vi det som positivt, men det är inget krav. Som person är du flexibel och stabil i akuta situationer. Du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ samtidigt som du även kan se det positiva i att samarbeta och nå mål tillsammans med andra. I mötet med patienten har du ett empatiskt och serviceinriktat förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi hoppas att du som söker har ett genuint intresse för akutsjukvård och att du vill utvecklas i din yrkesroll tillsammans med oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Dag, kväll och nattjänstgöring ingår.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef akutmottagningen Kirsi Mann, 016-10 59 82 och Anna Bonnevier, 016-10 39 10.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på akutmottagningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-03-29.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Arbetslivserfarenhet

Distriktssköterska: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.

Om anställningsvillkor

Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse

-
Repslagaregatan 19
Region Sörmland
Repslagaregatan 19
61188 Nyköping
Ange referens RMSE-19-023


Escape Room Stockholm