Grundlärare yngre åldrar (4-6) till Stocksätterskolan


Arbetsgivare: Hallsbergs kommun
Arbetsort: Hallsberg
Publiceringdatum: 2019-03-06

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och nu förstärker vi på Stocksätterskolan vår organisation och söker dig med lärarlegitimation för undervisning i årskurs 4-6.

Vi erbjuder dig en tjänst på en skola i ständig utveckling som arbetar med elevernas måluppfyllelse i fokus. Vi har en god arbetsmiljö med hög trivsel och vi undervisar i nyrenoverade lokaler där digitala verktyg är en naturlig del i undervisningen. Smartboards finns i samtliga klassrum och alla elever har en egen Ipad. Som anställd på vår skola får du en egen Ipad och bärbar dator som arbetsredskap. Arbetet på skolan präglas av att vi har höga förväntningar och vi fokuserar på våra ledord ? kunskap, glädje och trygghet. Mångfald, integration och jämställdhet är grundläggande värden i vårt arbete.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse där eleverna står i fokus. Du har en vilja och förmåga att vara med och utveckla verksamheten samt en god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du trivs bäst med att arbeta i team där var och en har olika uppdrag och tar ett stort ansvar för elevers måluppfyllelse. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och ser möjligheter i elevers lärande samt bidrar till en god arbetsmiljö för såväl elever som kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida www.hallsberg.se.

Anställningsvillkor:
Tillsvidare, heltid med tillträde 12/8.

Rekryteringen gäller under förutsättning att nödvändiga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Rektor Catharina Lindvall-Scharmer, Telefonnummer: 0582-68 54 02
- Lärarnas Riksförbund Eva Hesselmyr, Telefonnummer: 0582-68 50 47
- Lärarförbundet -, Telefonnummer: 0582-68 50 48
Västra Storgatan 14
Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480 HALLSBERG
Ange referens Ref nr BIF 41/2019


Escape Room Stockholm