IKEA Linköping söker Restaurangmedarbetare till IKEA Food


Arbetsgivare: IKEA Linköping
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2019-03-07

På IKEA ser vi IKEA Food och restaurangen som en viktig trafikdrivare till varuhuset. Restaurangens uppgift är att erbjuda bra mat, till ett attraktivt pris, med en bra service i en trevlig och avkopplande atmosfär. Det viktigaste är mötet med våra kunder och att vi har förmågan att möta varje kund på deras villkor. Arbetet i restaurangen präglas av kundkontakt och högt tempo, det är aldrig långtråkigt i restaurangen!
I arbetsuppgifterna på IKEA Food ingår arbete i kundrestaurangen där man bland annat bemannar kassan och disken samt att säkerställa att restaurangen ger ett inbjudande intryck för våra gäster. I Kökets uppgifter ingår förberedelse, tillagning och servering av maten. I Swedish Food market och i vår Bistro ingår arbetsuppgifter som att servera mat, bemanna kassan och fylla på varor.
Om dig
Som medarbetare på IKEA kommer du att få jobba med de viktigaste personerna i vårt företag - våra kunder. På IKEA vet vi att din personlighet är viktig. Vi söker dig som älskar att möta kunden med uppmärksamhet, värme och omtanke och har en stor portion energi samt viljan att använda den energin till ett varierande arbete med mycket samarbete och högt tempo.
Som person delar du IKEAs värderingar och har en vilja att utvecklas. Vi söker dig som vill arbeta med många olika människor och som får energi och känner motivation och engagemang av att hjälpa andra. Du har har en passion för mat och restaurangarbete och ett stort engagemang i allt du gör, tar stort ansvar, har ett stort sinne för ordning och reda och noggrannhet och behåller ditt goda humör även när vi har mycket att göra. För oss är att jobba tillsammans, värna om människor och vår planet, samt en ständig vilja att förnya och förbättra oerhört viktiga värderingar.
Arbetslivserfarenheter från restaurangarbete, alternativt utbildning inom restaurang är meriterande. Du har en förmåga att skapa gemenskap omkring dig och vågar se på saker lite annorlunda för att bidra till att IKEA utvecklas.

Anställningarna är på deltid ca 10-30 tim/v, där du också kan arbeta fler pass vid behov. Arbetstiderna kan vara på såväl vardagar, kvällar som helger och varierar från kl. 07.00 till 21.00, vilket ställer krav på att du kan ta dig till och från jobbet vid dessa tider på dygnet. Du måste ha fyllt 18 år och det är ett krav att du finns tillgänglig för arbete snarast och till och med vecka 35, med eventuell möjlighet till förlängning. Några av anställningarna är tillsvidareanställningar, några är vikariat och några är visstidsanställningar.

Låter det här som ett jobb för dig?
Då är vi nyfikna på att höra mer om dig och varför du vill jobba i vår restaurang!

Så här ansöker du:
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. En förväntan är också att du svarar på frågorna nedan. Skriv svaren separat i ditt personliga brev.

1.Varför vill du arbeta på restaurangen på IKEA?

2.Vad är bra kundservice för dig?

3.Hur är din tillgänglighet för arbete under veckorna 12-35?

4. Vilket datum kan du tidigast börja arbeta hos oss?

Sista ansökningsdag är 2019-03-13 Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att träffa dig!
IKEA Linköping
Escape Room Stockholm