Teknisk projektledare


Arbetsgivare: Bravura
Arbetsort: Sundsvall
Publiceringdatum: 2019-03-07

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Teknisk fastighetsservice är ett norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksam inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el och regler. De finns idag på tretton orter i Norrland och har sitt huvudkontor i Sundsvall.

Teknisk fastighetsservice fortsätter att expandera och söker nu ytterligare en projektledare till teamet i Sundsvall.

Arbetsuppgifter:

I rollen som teknisk projektledare kommer du planera, leda och fördela arbeten inom installationer för ventilation, värme och kyla. Du kommer driva flera mindre projekt parallellt och har ansvar för hela projektgången, från start, implementering och avslut. Som projektledare har du helhetsansvar över bland annat budget och tidsplan och du är den samordnande funktionen för att teamet levererar planenligt genom att övervaka utvecklingen, koordinera aktiviteter och proaktivt hantera risker och möjligheter. Vidare driver du frågor mot kund gällande förändringar i projektet med utgångspunkt från erhållet underlag så som t.ex. ritningar och beskrivningar beräkna och fastställa materiel- och arbetskostnader. Du kommer ha projektuppföljning och tillsammans med avdelningschef och controller utföra ekonomisk uppföljning av service-, avtals- och installationsuppdrag.

Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd av Teknisk Fastighetsservice.

Profil:

• Relevant eftergymnasial utbildning inom teknik (tex fastighetsingenjör, elenergiingenjör, fastighetstekniker)
• Kunskaper inom ventilation, kyla, värme och/eller styr- och reglerteknik
• Erfarenhet inom projektledning och vana av att driva flertalet projekt samt arbeta med ekonomiska uppgifter.
• Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom högspänningsteknik och kunskaper inom CAD.
• God datorvana och goda kunskaper i Office-paketet
• Du utrycker dig väl i tal och skrift
• B- körkort

Vi tror att du som söker har ett stort teknikintresse och är trygg och har självförtroende i kontakten med nya människor. Dessutom är du öppen för förändring och har en god anpassningsförmåga. Du kan strukturera ditt angreppssätt och driver dina processer självständigt vidare, du har också förmågan att fatta egna beslut. Vi tror vidare att du trivs att arbeta i ett klimat med högt tempo där du kan strukturera dina projekt. Slutligen har du en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning.

Övrig information:

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos FÖRETAGET.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön:Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projekt. teknik, PL, ventilation, fastighetsservice, fastighet, fastighetsingenjör, energiingenjör, Sundsvall

Arbetslivserfarenhet

Fastighetstekniker / Drifttekniker, fastighet: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Pernilla Tornemark, Telefonnummer: 08-40024050
pernilla.tornemark@bravura.se
Hornsbruksgatan 28, 11734 Stockholm
Bravura
Hornsbruksgatan 28
11734 2281


Escape Room Stockholm