Vill du arbeta natt som sjuksköterska på framtidens äldreboende?


Arbetsgivare: Attendo
Arbetsort: Arboga
Publiceringdatum: 2019-03-08

Vi söker nya sjuksköterske kollegor, vill du bli en av dem?
Du kommer att arbeta på Ekebyvägen som är ett modernt boende med livsstilskonceptet Utevistelse & trädgård vilket innebär att vi har ett stort fokus på naturen och har skapat en inspirerande och avkopplande miljö. På Ekebyvägen finns 54 lägenheter för personer med demenssjukdom. Utöver detta kommer du även ansvara för Atendo Eskilshem med 70 lägenheter och inriktning demens samt telefonrådgivning för två av Attendos LSS enheter. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor, vårdbiträden samt verksamhetschef. Vi arbetar i team runt de boende och har stort fokus på boendes meningsfullhet och trygghet i vardagen. Vi använder bla kvalitetsregistret BPSD i teamarbetet.

Vill du utveckla framtidens viktigaste bransch med oss?
Som sjuksköterska på Attendo har du ett självständigt arbete, vi uppmuntrar delaktighet och du har ett nära samarbete med din chef vilket ger korta beslutsvägar. Hos oss får du möjlighet att skapa långvariga relationer med kunderna och skaffa dig en helhetsbild över vården. Du erbjuds en individanpassad introduktion för att du ska komma in i arbetet och trivas hos oss.

Ett spännande arbete med unika möten
Brinner du för äldreomsorgen och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö? Då är det här ett arbete för dig! Du är legitimerad sjuksköterska, önskvärt med tidigare yrkeserfarenhet. Som sjuksköterska stimuleras du av att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor och motiveras av att organisera omvårdnaden på bästa sätt. Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga.


• Tillsvidaretjänst, deltid ungefär 60 %
• Du kommer att arbeta natt
• Tillträde enligt överenskommelse
• Körkort är ett krav

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.Attendo – ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg


Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor

Om anställningsvillkor


Deltid/

Ej specificerat
Nina Andersson, HR Utvecklare, Telefonnummer: 0720 84 09 22
nina.andersson1@attendo.se
Ekebyvägen 1
Attendo
Ekebyvägen 1
63223 Eskilstuna


Escape Room Stockholm