Semestervikarie Vårdnära service Falu lasarett


Arbetsgivare: Region Dalarna
Arbetsort: Falun
Publiceringdatum: 2019-03-11

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Region Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Som servicemedarbetare i Vårdnära service kommer du att arbeta på vårdavdelning tillsammans med vårdpersonal och ansvara för serviceuppgifter omkring patienter med stort vårdbehov. Arbetsuppgifterna består bl.a. av regelmässig städning, slut- och infektionsstädning, förrådshantering, kosthantering samt transporter av olika slag.

KVALIFIKATIONER

Som person är du social och utåtriktad, att vara delaktig och intresserad ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i ett arbete som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din vardag. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Vi söker dig som är serviceinriktad och genomför eller genomfört en gymnasial utbildning, inom exempelvis hotell- och restaurang, turismnäring, vård eller liknande. Du har lätt för att uttrycka dig i svenskt tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet ifrån andra serviceyrken såsom hotell- och restaurang, lokalvård, vård eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. SRY- eller PRYL utbildning är meriterande. Du har god datavana.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Arbetslivserfarenhet

Städare / Lokalvårdare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Vikariat 2019-06-10 till 2019-08-25
Fredrik Olérs, 1:a linjens chef, Telefonnummer: 023-490934
Fredrik.Olers@ltdalarna.se
Kommunal Falun Hälso och Sjukvården, Kommunal, Telefonnummer: 023-49 27 88
kommunal.falun@ltdalarna.se
Regionkontoret, Vasagatan 27, Falun
Region Dalarna
Box 712
79129 Falun
Sök via länk nedan.
Ange referens 82:2019:16


Escape Room Stockholm