Personlig Assistent- Sommarvikariat/ timanställning Trollhättan


Arbetsgivare: Assistansbolaget
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2019-03-15

Assistansbolaget i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

OM TJÄNSTEN

Vi söker just nu en personlig assistent som vill arbeta under sommaren samt extra vid behovhos vår manligakund i 70 års åldernmed funktionsnedsättning MS. Kunden är helt förlamad och sitter i rullstol och behöver hjälp med allt i sin vardag.Arbetstiden är förlagd på dag/kväll/natt/helg med. Varje arbetspass är 8 timmar. Dina arbetsuppgifter äratt hjälpa kunden med samtligavardagliga moment, personlig hygien,vara ett pedagogiskt stöd samt följa med på olika aktiviteter. Arbetsplatsen är placerad i hemmet hos kunden.

Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja inskolas omgående och kunna arbeta extra vid behov.

VEM SÖKER VI?

Som person bör du vara glad, social, lyhörd, pedagogisk och ha bra tålamod. Har du tidigare erfarenhet av personlig assistans är det meriterande men inget krav för att söka tjänsten.

Körkort och tillgång till egen bil är krav för att söka denna tjänst då kunden har sommarstuga i Lysekil som du som sökande måste kunna ta dig till vid vissa arbetstillfällen.

I utbyte får du arbeta med vår kund som harhärlig humor och arbeta på en plats med glada och stöttande kollegorsom präglas av våra värdeord glädje,engagemang och trygghet.

Rekrytering kommer påbörjas under ansökningsprocessen så vänta inte med att ansöka!

ATT ARBETA PÅ ASSISTANSBOLAGET

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal. Du ärförsäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa.Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar viaktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Deltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Anna Johansson, Telefonnummer: 07071010119
anna.johansson@assistansbolaget.se
Industrigatan 2, Trollhättan
Assistansbolaget
Industrigatan 2
46137 Trollhättan


Escape Room Stockholm